reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Bry wieczór. :-)

Ja dziś po kolejnej wizycie. :-) Jestem,całe szczęście,szczelnie zamknięta,a Synuś waży już 602g. :-D Leżał dupcią odwrócocny do Nas,a później przybrał pozycję,jaką mają dzieci przy raczkowaniu i tak się przesuwał - haha,już trenuje. :-D
Pani doktor pomierzyła i wszystko jest super. :-) No i mówi,że dobrze,iż lekarz na prenatalnym zobaczył płeć,bo dziś po raz kolejny nie mogłaby tego dostrzec. :szok: No cóż,wtedy dowiedziałabym się w kwietniu,haha. :-p Mówi,że takiej pacjentki obecnie nie ma,żeby aż tyle płeć dzieciątka była ukryta. :-D

A ja od początku ciąży przytyłam 1,2kg. ;-)

wstydziorek mały :)
Wspaniale, że wszystko jest ok :)

Dzięki Dziewczyny. :-)

Sama jestem zaskoczona tą wagą Synusia,ale lekarka mówi,że wszystko jest ok i faktycznie w pomiarach wychodzi tak,jak z OM. :-)
Mężu to skomentował "Byku po starym" :-p - no faktycznie,186cm szczuplaka. :-D

Dagmar,ja jutro jestem całym duchem z Tobą!

Bry wieczór. :-)

Ja dziś po kolejnej wizycie. :-) Jestem,całe szczęście,szczelnie zamknięta,a Synuś waży już 602g. :-D Leżał dupcią odwrócocny do Nas,a później przybrał pozycję,jaką mają dzieci przy raczkowaniu i tak się przesuwał - haha,już trenuje. :-D
Pani doktor pomierzyła i wszystko jest super. :-) No i mówi,że dobrze,iż lekarz na prenatalnym zobaczył płeć,bo dziś po raz kolejny nie mogłaby tego dostrzec. :szok: No cóż,wtedy dowiedziałabym się w kwietniu,haha. :-p Mówi,że takiej pacjentki obecnie nie ma,żeby aż tyle płeć dzieciątka była ukryta. :-D

A ja od początku ciąży przytyłam 1,2kg. ;-)

Czy ja dobrze widzę??? Agutka nie pomyliłaś się 1,2kg????? Czy nas robisz w balona???:tak: Tan przecinek niepotrzebnie się wdarł....tak??

Kamireszel,no ani trochę właśnie. :szok: ;-) A w jedzeniu się nie oszczędzam. :zawstydzona/y:
I też mnie to dziwi,ale dobrze dobrze,niech tak będzie! :-D, bo przy Zuzi rosłam od początku wagowo i w sumie wyszło +18kg. :-p

Kamireszel,no ani trochę właśnie. :szok: ;-) A w jedzeniu się nie oszczędzam. :zawstydzona/y:
I też mnie to dziwi,ale dobrze dobrze,niech tak będzie! :-D, bo przy Zuzi rosłam od początku wagowo i w sumie wyszło +18kg. :-p

JESTEM W SZOKU!!!!!:szok: Ja mam +10 czuję się jak słoń, musiałam kupić kurtkę ciążowo-zimową bo w normalną nie wchodzę. Ogólnie jest masakra....ale nie chcę Was tu zamęczać swoim marudzeniem....wystarczy, że mąż już ma mnie dość:-( ....ale wracając do tej wagi....z Filipem miałam +18 i myślę, że teraz będzie podobnie

JESTEM W SZOKU!!!!!:szok: Ja mam +10 czuję się jak słoń, musiałam kupić kurtkę ciążowo-zimową bo w normalną nie wchodzę. Ogólnie jest masakra....ale nie chcę Was tu zamęczać swoim marudzeniem....wystarczy, że mąż już ma mnie dość:-( ....ale wracając do tej wagi....z Filipem miałam +18 i myślę, że teraz będzie podobnie

W tego słonia nie uwierzę,dopóki nie zobaczę. :-D ;-) Pewnie gadasz bzdury,jak stąd do Dublina. :-p :no:

reklama
Do góry