reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Bry wieczór. :-)

Ja dziś po kolejnej wizycie. :-) Jestem,całe szczęście,szczelnie zamknięta,a Synuś waży już 602g. :-D Leżał dupcią odwrócocny do Nas,a później przybrał pozycję,jaką mają dzieci przy raczkowaniu i tak się przesuwał - haha,już trenuje. :-D
Pani doktor pomierzyła i wszystko jest super. :-) No i mówi,że dobrze,iż lekarz na prenatalnym zobaczył płeć,bo dziś po raz kolejny nie mogłaby tego dostrzec. :szok: No cóż,wtedy dowiedziałabym się w kwietniu,haha. :-p Mówi,że takiej pacjentki obecnie nie ma,żeby aż tyle płeć dzieciątka była ukryta. :-D

A ja od początku ciąży przytyłam 1,2kg. ;-)

wstydziorek mały :)
Wspaniale, że wszystko jest ok :)

Dzięki Dziewczyny. :-)

Sama jestem zaskoczona tą wagą Synusia,ale lekarka mówi,że wszystko jest ok i faktycznie w pomiarach wychodzi tak,jak z OM. :-)
Mężu to skomentował "Byku po starym" :-p - no faktycznie,186cm szczuplaka. :-D

Dagmar,ja jutro jestem całym duchem z Tobą!

Bry wieczór. :-)

Ja dziś po kolejnej wizycie. :-) Jestem,całe szczęście,szczelnie zamknięta,a Synuś waży już 602g. :-D Leżał dupcią odwrócocny do Nas,a później przybrał pozycję,jaką mają dzieci przy raczkowaniu i tak się przesuwał - haha,już trenuje. :-D
Pani doktor pomierzyła i wszystko jest super. :-) No i mówi,że dobrze,iż lekarz na prenatalnym zobaczył płeć,bo dziś po raz kolejny nie mogłaby tego dostrzec. :szok: No cóż,wtedy dowiedziałabym się w kwietniu,haha. :-p Mówi,że takiej pacjentki obecnie nie ma,żeby aż tyle płeć dzieciątka była ukryta. :-D

A ja od początku ciąży przytyłam 1,2kg. ;-)

Czy ja dobrze widzę??? Agutka nie pomyliłaś się 1,2kg????? Czy nas robisz w balona???:tak: Tan przecinek niepotrzebnie się wdarł....tak??

Kamireszel,no ani trochę właśnie. :szok: ;-) A w jedzeniu się nie oszczędzam. :zawstydzona/y:
I też mnie to dziwi,ale dobrze dobrze,niech tak będzie! :-D, bo przy Zuzi rosłam od początku wagowo i w sumie wyszło +18kg. :-p

Kamireszel,no ani trochę właśnie. :szok: ;-) A w jedzeniu się nie oszczędzam. :zawstydzona/y:
I też mnie to dziwi,ale dobrze dobrze,niech tak będzie! :-D, bo przy Zuzi rosłam od początku wagowo i w sumie wyszło +18kg. :-p

JESTEM W SZOKU!!!!!:szok: Ja mam +10 czuję się jak słoń, musiałam kupić kurtkę ciążowo-zimową bo w normalną nie wchodzę. Ogólnie jest masakra....ale nie chcę Was tu zamęczać swoim marudzeniem....wystarczy, że mąż już ma mnie dość:-( ....ale wracając do tej wagi....z Filipem miałam +18 i myślę, że teraz będzie podobnie

JESTEM W SZOKU!!!!!:szok: Ja mam +10 czuję się jak słoń, musiałam kupić kurtkę ciążowo-zimową bo w normalną nie wchodzę. Ogólnie jest masakra....ale nie chcę Was tu zamęczać swoim marudzeniem....wystarczy, że mąż już ma mnie dość:-( ....ale wracając do tej wagi....z Filipem miałam +18 i myślę, że teraz będzie podobnie

W tego słonia nie uwierzę,dopóki nie zobaczę. :-D ;-) Pewnie gadasz bzdury,jak stąd do Dublina. :-p :no:

reklama
Do góry