reklama
Basi dziubek de best
Mój lekarz ma aparature do zwykłego usg i do 3d i na każdej wizycie najpierw robi normalnie, sprawdza pomiary itp a potem przełącza na troche na 3d, ale mała przeważnie się chowa albo odwraca i nie da się jej dobrze złapać 3d mi robi w cenie normalnej wizyty, także spoko
Evelina a mnie glukoza czeka jutro.. zaś wizyta za tydzien i się doczekać nie mogę, żeby podejrzeć malutką
Mój lekarz ma aparature do zwykłego usg i do 3d i na każdej wizycie najpierw robi normalnie, sprawdza pomiary itp a potem przełącza na troche na 3d, ale mała przeważnie się chowa albo odwraca i nie da się jej dobrze złapać 3d mi robi w cenie normalnej wizyty, także spoko
Evelina a mnie glukoza czeka jutro.. zaś wizyta za tydzien i się doczekać nie mogę, żeby podejrzeć malutką
Moja lekarka wróciła po przerwie chorobowej do pracy, dziś byłam u niej na wizycie i w końcu czuję się zadowolona z badania maluszek waży już 900g, wszystko wygląda dobrze, serduszko ładnie bije, u mnie zaś szyjka ma 4,8cm dostałam dawkę uderzeniową żelaza i mam nadzieję, że ostatecznie pokonam anemię
Wioleta93
Fanka BB :)
Ale już duże te maluszki
U
użytkownik 160
Gość
Może to
może to ta sama lekarka - w Luxmed w Poznaniu? ;-) moja też wróciła wczoraj, maluch ma 900 gr a ja mam zapisane żelazo :-) od wczoraj również :-)Moja lekarka wróciła po przerwie chorobowej do pracy, dziś byłam u niej na wizycie i w końcu czuję się zadowolona z badania maluszek waży już 900g, wszystko wygląda dobrze, serduszko ładnie bije, u mnie zaś szyjka ma 4,8cm dostałam dawkę uderzeniową żelaza i mam nadzieję, że ostatecznie pokonam anemię
Może to
może to ta sama lekarka - w Luxmed w Poznaniu? ;-) moja też wróciła wczoraj, maluch ma 900 gr a ja mam zapisane żelazo :-) od wczoraj również :-)
Ta sama nawet Ci ją polecałam mam nadzieję, że to żelazo teraz mi skoczy bo póki co nie mogłam sobie dać z nim rady :/
U
użytkownik 160
Gość
No patrz- mogłyśmy się spotkać. Jestem umówiona na 29 II teraz, bo terminu nie było wcześniej- chyba wystarczy za miesiąc? A może powinnam upolować wcześniejszy termin za 2 tyg. Pani doktor nasza jest cudowna!Ta sama nawet Ci ją polecałam mam nadzieję, że to żelazo teraz mi skoczy bo póki co nie mogłam sobie dać z nim rady :/
reklama