reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Hej . Naszczescie wyniki sa jeszcze w normie. Nie mam tego swinstwa ! :happy: Oczywiscie lekarz powiedzial ze bedziemy powtarzac wyniki bo to sie praaktycznie zaczyna od 30 tyg a ja mam 28 dopiero ;/ i skoro juz jest cos nie tak w moczu to moze sie cos dziac. Mam nadzieje ze to tylko moze ..
Trzymam kciuki za wizytujace ;-)

reklama
Skodziu tego nie przewidzisz jak ma dopasc to dopadnie mozna dieta sobie pomóc. Mi wyniki wyszly tez w normie mimo ze sie drapie od kilku dni.
W ciazy sa rozne uczulenia i tak sobie to tlumacze.
Patka co robilas za barania bo ja caly panel watroby z ggtp i bilirubina

Bilirubina i wyszlo ze cos tam jest . Ale pozniej zrobil mi ALAT i wyszlo ze w normie.
Ja mam podwyzszone aspat alat trojglicerydy ale ja mam problemy z wątrobą.Moja powiedziałą ze w GGtp wychodzi jesli sie pokaze wtedy bilirubina do kontroli, ja mam wsytsko w normie.
Van czyli kolejna na 23? chyba na poczatek czerwca bedzies miala zaplanowaną bo jestes kilka dni przedemna

Wczoraj miałam dziewczynki USG prenatalne :) Z Hanią wszystko dobrze, wszystkie pomiary super! Waży 1576g, termin porodu wyszedł mi z wczoraj na 05.06 czyli taki sam jak na pierwszym usg prenatalnym :) minimalna waga do porodu 3100 - no i taka mogłaby być :) Nie chciała twarzyczki pokazać :( wstydzioszka, ale czikitkę wystawiła żeby nie było wątpliwości że jest dziewczynką ;)

reklama
Do góry