reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
aparatka ja nawet nie wiedziałam że Tymek aż taki wielki będzie, wiadomo waga określana w usg waha się +/- 500 g, ale najlepsze że w szpitalu jak mi zrobili usg to lekarz stwierdził że Tymek będzie mieć 3400 więc do głowy by mi nie przyszło że ta różnica będzie aż taka, jak urodziłam główkę to lekarz stwierdził ze rodzimy kolosa ok 5 kg i wtedy mnie przytkało ale cóż było robić, urodzić musiałam i jakoś poszło ;-)

Gratuluje wizyt.
Ja dziś miałm usg wody na granicy normy, przekręciłą się i jest głowką w dół, waży prawie 1200 g wiec pieknie tyje, kolejna wizyta za 2 tyg.I jak wszytsko pojdzie ok to rozwiazanie 23 maja w 36 tyg

Kaira uszy do gory, pamietasz jak czekalysmy na 28 tydzien, ja sie tak trzymalam Twoich slow po tym moim plamieniu ze w 28 tyg sa szanse na uratowanie wczesniaczka, a tu zaraz 33tc zaczne, a i Ty donosisz do cesarki, zobaczysz!!! Zobacz ze juz troche minelo jak bylas w szpitalu, kazda godzina, dzien wiecej to szanse dla naszych dzieci. Ja juz po swietach wielkanocnych sie calkiem zluzuje. Trzymaj sie dzielnie, bedzie ok, Twoja cierpliwosc i poswiecenie beda nagrodzone :-*

Gratuluje wizyt,
Halina - jeju ,naprawdę duże dzieci, moja ważyła 2954g więc przy Twoich dzieciach to calineczka.
Ja na pomiarach miałam za mało w bioderkach po 2cm, więc już było rozważane czy urodzę sn, bo niby dziecko miało być większe. Póżniej waga małej staneła więc ginka stwierdziła, że spróbuję sn. Mała wyskoczyła bardzo szybko, ale gdyby wazyła powyżejk 4kg wątpię żebym urodziła Ją naturalnie. Myślę, że u niektórych matek własnie waga jest kryteriem brany pod uwagę w wykonaniu cc, ja naprawdę jestem wąska w bioderkach i dziecko by mogło się zaklinować.

reklama
Kaira wszystko dobrze będzie bo musi być :)

A ja za to przegiełam teraz :)
Spałam od 19 do 21 i nie mam pojęcia co ja teraz przez pół nocy będę robiła :eek:

Do góry