reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Patka- będize dobrze, zobaczysz, ja znów mam problem niby z trzustką bo na to wskazują wyniki a nic mnie nie boli.
Gąska- super wieści, no ja też bym chciała urodzić taką dziewczynkę 3100 myślę, że to rozsądna i dobra waga dla mnie i dla dziecka.

Gratuluję wizyt, za wszystkie które mają problemy trzymam kciuki, za te co nie mają oczywiście też:)
Powodzenia dla kolejnych wizytujących w najbliższym czasie:)
Halina- szacun! takie duże dzieciaczki urodzić i to sn, ja nie chcę żeby malutka 4 kg przekroczyła hehe

Ciekawa jestem czemu mi kazal to zrobic. Mowila w przychodni ze jak jest dodatnie to zle ale cos tez czytalam w necie o jakies anemii dziecka

reklama
Do góry