reklama
halina1982
Fanka BB :)
kciuki za wizyty
aparatka Ty nie strasz z tą wielkością bo u mnie to chyba już z 5 kg jak nic musiałoby być po moich olbrzymach, mam jednak nadzieję że więcej niż 4,5 kg synek mieć nie będzie
aparatka Ty nie strasz z tą wielkością bo u mnie to chyba już z 5 kg jak nic musiałoby być po moich olbrzymach, mam jednak nadzieję że więcej niż 4,5 kg synek mieć nie będzie
a_aparatka
Halina, a czy twoje kolejne dzieci były większe od poprzednich?
halina1982
tak, pierwszy syn miał 4340 a drugi 4760 więc aż się boję żeby trzeci nie miał 5 kg ;-)
kolorlove
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za wszystkie wizytujące!
margo21
Witam ja też już dzisiaj po wizycie
Ktg w porządku serducho wali jak dzwon. Wyniki tez super
Usg niestety nie mogła mi zrobić bo sprzęcik jej się zepsuł i na następnej wizycie będę miała za dwa tygodnie
No i na następną wizytę możemy zabrać naszego starszaka wiec tez zobaczy maleństwo
Usg niestety nie mogła mi zrobić bo sprzęcik jej się zepsuł i na następnej wizycie będę miała za dwa tygodnie
No i na następną wizytę możemy zabrać naszego starszaka wiec tez zobaczy maleństwo
a_aparatka
O kurcze to faktycznie duże dzieci !!! Oby trzeci miał max 4800 ale to i tak baaardzo dużo, rozumiem że rodziłaś przez CC?tak, pierwszy syn miał 4340 a drugi 4760 więc aż się boję żeby trzeci nie miał 5 kg ;-)
halina1982
aparatka rodziłam sn :-)
Witam ja też już dzisiaj po wizycie
Super :-*
reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Mi tez lekarz mowil w ciazy z Julia ze bedzie duza i o cc nie wspomnial.
Jak to gdzies czytalam waga dzuecka nie jest powodem do cc.
Jak to gdzies czytalam waga dzuecka nie jest powodem do cc.