reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Hej . Naszczescie wyniki sa jeszcze w normie. Nie mam tego swinstwa ! :happy: Oczywiscie lekarz powiedzial ze bedziemy powtarzac wyniki bo to sie praaktycznie zaczyna od 30 tyg a ja mam 28 dopiero ;/ i skoro juz jest cos nie tak w moczu to moze sie cos dziac. Mam nadzieje ze to tylko moze ..
Trzymam kciuki za wizytujace ;-)

reklama
Skodziu tego nie przewidzisz jak ma dopasc to dopadnie mozna dieta sobie pomóc. Mi wyniki wyszly tez w normie mimo ze sie drapie od kilku dni.
W ciazy sa rozne uczulenia i tak sobie to tlumacze.
Patka co robilas za barania bo ja caly panel watroby z ggtp i bilirubina

Bilirubina i wyszlo ze cos tam jest . Ale pozniej zrobil mi ALAT i wyszlo ze w normie.
Ja mam podwyzszone aspat alat trojglicerydy ale ja mam problemy z wątrobą.Moja powiedziałą ze w GGtp wychodzi jesli sie pokaze wtedy bilirubina do kontroli, ja mam wsytsko w normie.
Van czyli kolejna na 23? chyba na poczatek czerwca bedzies miala zaplanowaną bo jestes kilka dni przedemna

Wczoraj miałam dziewczynki USG prenatalne :) Z Hanią wszystko dobrze, wszystkie pomiary super! Waży 1576g, termin porodu wyszedł mi z wczoraj na 05.06 czyli taki sam jak na pierwszym usg prenatalnym :) minimalna waga do porodu 3100 - no i taka mogłaby być :) Nie chciała twarzyczki pokazać :( wstydzioszka, ale czikitkę wystawiła żeby nie było wątpliwości że jest dziewczynką ;)

reklama
Do góry