reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Ja dzisiaj popołudniu lecę na darmowe USG 3D i mam strasznego stresa... Nigdy wcześniej się nie bałam, że moja mała może być chora ale ostatnio mam tyle problemów w życiu, że spodziewam się najgorszego. :baffled:

Gratuluję wszystkim przyszłym mamą :)

reklama
Ja dzisiaj popołudniu lecę na darmowe USG 3D i mam strasznego stresa... Nigdy wcześniej się nie bałam, że moja mała może być chora ale ostatnio mam tyle problemów w życiu, że spodziewam się najgorszego. :baffled:

Nic się nie martw, musisz myśleć pozytywnie! Daj znać po usg co i jak.

Nic się nie martw, musisz myśleć pozytywnie! Daj znać po usg co i jak.

ach Kolorlove staram się jak mogę :) aczkolwiek ciężko jest myśleć pozytywnie po kg zeżartych tabletek na podtrzymanie ciąży, po krwawieniach, tajemniczych brunatnych wydzielinach... na ostatnim usg niby było wszystko w porządku ale lekarza zaniepokoił fakt, że moja Słodycz jest strasznie mała bo jej wzrost w 20tyg wskazywał mniej więcej 16-17tydz...:-(

klaudyna, gratuluje:) sliczna córa:)

a to moja z wczorajszej wizyty:

SAM_2937.jpg

podczas badania mala ladowala sobie raczke do buzi, a nogi miala zarzucone az na glowe:D

neko, glowa do góry!! musi byc dobrze!!! trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo!! :***

Załączniki

• SAM_2937.jpg
    SAM_2937.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 51
Możecie nazywać mnie panikarą... Oto i moja córka, Antonina (Tosia), która na dzień dzisiejszy mierzy 38cm i waży 984gramy. Jest bardzo chudziutka ale w 100% zdrowa, rozwija się prawidłowo i na USG pokazała wszystko co tylko mogła :) Jak się również okazało, moja ginekolog wprowadziła mnie w błąd i na dzień dzisiejszy jestem w 27tc+2dni a nie w 28tc :)
STEFANSKA_12.jpgSTEFANSKA_6.jpgSTEFANSKA_11.jpg

Załączniki

• STEFANSKA_12.jpg
    STEFANSKA_12.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 48
  • STEFANSKA_6.jpg
    STEFANSKA_6.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 42
  • STEFANSKA_11.jpg
    STEFANSKA_11.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama