reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
gratuluję dziewczyny dobrych wieści :-) i trzymam mocno kciuki za jutrzejsze :-) co do wagi też uważam, że nie ma się czym przejmować, Wasze zdrowie najważniejsze:-)

Jestem już w domku:)))) Po 8 dniach w szpitalu:(Ginekologicznie wszystko u nas ok.Tylko muszę znaleźć takiego gastrologa, który zdecyduje mi się zrobić gastrologię w ciązy. Malutkie waży 1200-1300 g ale niestety nadal nie wiem co tam ma między nóżkami... Może za 10 dni się dowiem.

Paulinka, to dobrze że wszystko ok. Ja też może już niedługo się dowiem kto u mnie mieszka ;)

Jutro mam wizytę u lekarza ogólnego to się może dowiem co z tymi moimi bólami głowy, a w środę do ginekologa :) Ale chyba usg nie będzie. Za to odbieram wyniki moczu i krwi, mam nadzieję, że będą ok.

powtorzylam dzis wyniki moczu po antybiotyku i du....pa. jest jeszcze gorzej niz bylo. prze antybiotykiem mialam 20-30 leukocytow w moczu i nieliczne bakterie.. teraz mam 50-70 i duzo bakterii. dzwonilam do gina ale wyjechal i mi nic nie pomoze, powiedzial ze do rodzinnego po jakies leki, a do rodzinnego dostac sie to cud. i badz tu kurde madry :( nie wiem juz co robic. do szpitala nie chce jechac bo mam male dziecko i nie chce jej zostawiac :(

reklama
PAulinko ale agent że sie tak zakrywa.Najważniejsze że już w domku
Bobofrutek a bieżesz jakąś żurawinę, ja biorę jakieś Prouro też mam bakterie w posiewie a w ogólnym nic nie wychodzi czasem 2 w polu widzenia.Zadzwon do przychodni i powiedz pani z rejestracji ze jesteś w ciazy i masz bakterie i zle sie czujesz musi cie przyjąć!!!

Do góry