reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Ja dzisiaj popołudniu lecę na darmowe USG 3D i mam strasznego stresa... Nigdy wcześniej się nie bałam, że moja mała może być chora ale ostatnio mam tyle problemów w życiu, że spodziewam się najgorszego. :baffled:

Gratuluję wszystkim przyszłym mamą :)

reklama
Ja dzisiaj popołudniu lecę na darmowe USG 3D i mam strasznego stresa... Nigdy wcześniej się nie bałam, że moja mała może być chora ale ostatnio mam tyle problemów w życiu, że spodziewam się najgorszego. :baffled:

Nic się nie martw, musisz myśleć pozytywnie! Daj znać po usg co i jak.

Nic się nie martw, musisz myśleć pozytywnie! Daj znać po usg co i jak.

ach Kolorlove staram się jak mogę :) aczkolwiek ciężko jest myśleć pozytywnie po kg zeżartych tabletek na podtrzymanie ciąży, po krwawieniach, tajemniczych brunatnych wydzielinach... na ostatnim usg niby było wszystko w porządku ale lekarza zaniepokoił fakt, że moja Słodycz jest strasznie mała bo jej wzrost w 20tyg wskazywał mniej więcej 16-17tydz...:-(

klaudyna, gratuluje:) sliczna córa:)

a to moja z wczorajszej wizyty:

SAM_2937.jpg

podczas badania mala ladowala sobie raczke do buzi, a nogi miala zarzucone az na glowe:D

neko, glowa do góry!! musi byc dobrze!!! trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo!! :***

Załączniki

• SAM_2937.jpg
    SAM_2937.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 45
Możecie nazywać mnie panikarą... Oto i moja córka, Antonina (Tosia), która na dzień dzisiejszy mierzy 38cm i waży 984gramy. Jest bardzo chudziutka ale w 100% zdrowa, rozwija się prawidłowo i na USG pokazała wszystko co tylko mogła :) Jak się również okazało, moja ginekolog wprowadziła mnie w błąd i na dzień dzisiejszy jestem w 27tc+2dni a nie w 28tc :)
STEFANSKA_12.jpgSTEFANSKA_6.jpgSTEFANSKA_11.jpg

Załączniki

• STEFANSKA_12.jpg
    STEFANSKA_12.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 41
  • STEFANSKA_6.jpg
    STEFANSKA_6.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 38
  • STEFANSKA_11.jpg
    STEFANSKA_11.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 43
reklama