reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Córka ma 630g rosnie sobie.lutenia dp do samego konca plus magnez. Dieta cukrzycowa zeby mi sie nie nudzilo powtorka ok 30 z glukoza.kolejnybwymaz poszedł zobaczymy co wyhoduje tym razem.Acard don34 tyg i potem szpital do rozwiazania.

reklama
Kaira, to ostatnie 6 tyg w szpitalu? Trzynan kciuki !

Ja miałam USG we wtorek, bo mam jakby dwóch lekarzy, ,moja gin prowadząca i specjaliste od wad płodu i USG co miesiąc. Jak zwykle w nerwach ale synus rozwija się prawidłowo - waży 904 gramy. Połozenie główką w dół, ale to jeszcze moze się zmienic.

My po wizycie.Maly wazy rowny kilogram.Szyjka 3,5 cm.Jakies foto malego mam, ale on zawsze buzke raczkami zaslania.Mialam badanie na cukier, ale wyniku jeszcze nie ma i jak cos maja dzwonic.

Załączniki

• 1394132453004.jpg
    1394132453004.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 50
agnieszka sliczna fotka tylko faktucznie buzke zaslonil, maly wazy juz 1kg a na suwaczku masz ze powinien 500-700 wiec sie zast.skad oni te opisy biora hmm

reklama
dziękuję dziewczyny za odpowiedz, bo moja mała jest właśnie ułożona głową w dół :-) gratuluję dobrych wieści i trzymam kciuki za wizytujące jutro a wy za mnie trzymajcie;-D bo mam jutro prenatalne 2 trymestru, ciesze się, że zobaczę moją malutką :-D

Do góry