reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
ja juz po wizycie.
z pozytywnych wiesci to tyle ze usg polowkowe dopiero za tydzien w szpitalu w ktorym bede rodzic wiec jesli chodzi o babelki to jeszcze nie musze sie martwic, szyjka zamknieta. ufff
zelazo musze ciagle brac, bo morfologie mam najgorsza od poczatku ciazy;(
rozwaza przepisanie progesteronu na skurcze brzucha :/
no i mam nie bac sie korzystac ze szpitali, nawet jesli mialam jednorazowe plamienie wg niej powinnam byla od razu pojechac. no i powiedziala ze nie mam rwy tylko bole ledzwiowo-krzyzowe.
nastepna wizyta za 3 tyg.

tak kasia, ale nie dlatego ze nie chce dzieci albo ze mi wyglad nie odpowiada, tylko nie radze juz sobie z bolem i tymi wszystkimi dolegliwosciami, jak nie urok to....

Dagos teraz mamy już z górki, jeszcze troszkę i będziesz miała swoje maleństwo w ramionach i wszystkie dolegliwości będą tylko wspomnieniem. Ważne żeby dzieciątko było zdrowe!!! Głowa do góry i zobaczysz, że te kilka miesięcy zleci raz, dwa :-)

dagos moze ty potrzebujesz jakiegos pozytywnego kopniaka!! moze zakupy dla maluchow albo cos co odwroci twoja uwage od dolegliwisci - nie wiem co lubisz, ksiazka, film ... to siedzi w glowie i trzeba wlasnie glowe zajac !!!

reklama
Dagos.. ciążą należy się cieszyć ... nie ma co tragizować.... to wspaniały stan:tak::tak::tak:... nawet jeśli dolegliwości spędzają sen z powiek:tak::tak::tak: jedno jest pewne- od tego się nie umiera... nie wczuwaj się tak mocno w sygnały idące z ciała to będzie lżej!!

ps. dziewczyny, czy któraś z Was miała w wyniku badania moczu obecną glukozę?

Do góry