reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Dagos najwazniejsze ze z dziecmi ok!

Klaudyna super ze jest dobrze. Co do usg ja mam co wizyte. Spokojniejsza wtedy jestem

też bym była, ale zrobić nie chciała :-(

Gratuluje wizyty :-) ja USG nie mam co wizytę - ostatnio np. Nie miałam bo p.doktor stwierdziła ze jeżeli czuje ruchy to nie ma sensu dzidą gniesc i stresowac niepotrzebnie - licze ze na kolejnej wizycie poogladamy malutką :-)

moja powiedziała to samo co twoja, że jak są ruchy to znaczy, że wszystko jest dobrze:-) dzięki za odpowiedź jestem troszkę spokojniejsza i też mam nadzieje, że sobaczę mojego Skarbusia niedługo:-)
powodzenia dla tych co jutro mają wizyty :*

Cześć dziewczyny :-) długggggggggooo mnie nie było

wpadam pochwalić się, że wczoraj miałam połówkowe i wszystko jest ok, będzie dziewczynka :-):-):-)

reklama
Do góry