reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Dagos najwazniejsze ze z dziecmi ok!

Klaudyna super ze jest dobrze. Co do usg ja mam co wizyte. Spokojniejsza wtedy jestem

też bym była, ale zrobić nie chciała :-(

Gratuluje wizyty :-) ja USG nie mam co wizytę - ostatnio np. Nie miałam bo p.doktor stwierdziła ze jeżeli czuje ruchy to nie ma sensu dzidą gniesc i stresowac niepotrzebnie - licze ze na kolejnej wizycie poogladamy malutką :-)

moja powiedziała to samo co twoja, że jak są ruchy to znaczy, że wszystko jest dobrze:-) dzięki za odpowiedź jestem troszkę spokojniejsza i też mam nadzieje, że sobaczę mojego Skarbusia niedługo:-)
powodzenia dla tych co jutro mają wizyty :*

Cześć dziewczyny :-) długggggggggooo mnie nie było

wpadam pochwalić się, że wczoraj miałam połówkowe i wszystko jest ok, będzie dziewczynka :-):-):-)

reklama
Do góry