reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Dzien dobry:-)

Dopiero dzis pisze bo zlapalo mnie chorobsko i wczoraj sobie polezalam.
Z malym wszystko dobrze.Wazy 530 gram.
Foto z usg mam tylko pisiora(znowu) bo dziecie glowke zaslanialo a za to pisiora dumnie pokazywal-hihi
Nastepna wizyta 6 marca.

Milego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Agnieszka mój tez wolał klejnotami swiecić niż buźkę pokazać, takie już są te chłopy ;-)

gratuluję dziewczyny, dobrze, że wszystko w porządku z dzieciaczkami :) ja wizytę mam w poniedziałek, jestem ciekawa czy poznam płeć dzidziusia, jak będę mieć usg zrobione :) i muszę zapytać się o badania krwi bo miałam na razie tylko raz na początku ciąży i chyba już czas najwyższy mieć znowu :) jak u was z badaniami wygląda?
trzymam kciuki za wszystkie co mają dzisiaj wizyty :)

reklama
Aga gratuluje udanej wizyty :-)

Klaudyna ja mam badanie moczu ogólne co miesiąc, a krew co 2 m-ce ostatnio robilam 2 miesiące z rzędu bo miałam słaba hemoglobinę i gin. Chciała sprawdzić czy aby anemia się nie wkrada, ale wszystko jest ok i na następna wizytę robie tylko badanie moczu.

Do góry