reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

ja juz po wizycie.
z pozytywnych wiesci to tyle ze usg polowkowe dopiero za tydzien w szpitalu w ktorym bede rodzic wiec jesli chodzi o babelki to jeszcze nie musze sie martwic, szyjka zamknieta. ufff
zelazo musze ciagle brac, bo morfologie mam najgorsza od poczatku ciazy;(
rozwaza przepisanie progesteronu na skurcze brzucha :/
no i mam nie bac sie korzystac ze szpitali, nawet jesli mialam jednorazowe plamienie wg niej powinnam byla od razu pojechac. no i powiedziala ze nie mam rwy tylko bole ledzwiowo-krzyzowe.
nastepna wizyta za 3 tyg.

Gratuluje wizyty, no i nie lam sie , tak jak dziewczyny pisały, zajmij czyms głowę, nie myśl o dolegliwościach jakie masz, tylko o tym ze niedługo będziesz miała q ramionach swoje dzieciątko. Zrelaksuj się jakoś, na pewno jest cos co pomoże Ci odwrócić uwagę od tego co złe - Trzymam kciuki za Ciebie!

reklama
dzieki kobietki, po sesji wybieram sie na mazury, mam nadzieje sie pozytywnie nastawic:-)
khess, nie jestem typem hipochondryka, nie chce tez sprzeczac sie z tb o subiektywne odczucia;)
i na zakonczenie dodam, chociaz wiem ze to nie jest odpowiedni do tego watek, od jakiegos czasu mamy kryzys z mezem, przez co nie przezywam ciazy tak jakbym chciala.
na szczescie mam forum i was, nigdy nie zalujecie dobrych slow, i juz wam kiedys pisalam ze jak czytam ze wam sie chce radzic z trudnosciami to wtedy mi tez sie chce. :-) :-) :-)

dzieki kobietki, po sesji wybieram sie na mazury, mam nadzieje sie pozytywnie nastawic:-)
khess, nie jestem typem hipochondryka, nie chce tez sprzeczac sie z tb o subiektywne odczucia;)
i na zakonczenie dodam, chociaz wiem ze to nie jest odpowiedni do tego watek, od jakiegos czasu mamy kryzys z mezem, przez co nie przezywam ciazy tak jakbym chciala.
na szczescie mam forum i was, nigdy nie zalujecie dobrych slow, i juz wam kiedys pisalam ze jak czytam ze wam sie chce radzic z trudnosciami to wtedy mi tez sie chce. :-) :-) :-)

kryzysy sie zdarzaja ale trzeba szukac porozumienia :) hormony szaleja a tobie i podwojnie wiec moze twoj maz potrzebuje zeby ktos mu to uswiadomil ??

Dagos głowa do góry:) Wszystko będzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie :)

Ja dziewczyny po wizycie:) Niestety nie miałam usg, bo powiedziała, że robiła 3 tyg temu i za jakiś czas mam prenatalne więc będę mieć dokładne usg, i teraz nie będzie robić, szkoda no, ale zostałam przebadana "inaczej" :) i poduszona po brzuszku i gin stwierdziła, że wszystko jest jak najlepiej i nie mam się o co martwić :) i jeszcze jak zapytała się o ruchy dziecka, i powiedziałam, że czuję je od 2 tyg codziennie to już w ogóle :-) następna wizyta za 3 tyg i prenatalne, już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć mojego Skarbka
:-) dobrze, że daje mi znać swoimi kopniaczkami bo to mnie jakoś uspokaja i zastępuje usg ;)
a jak u was z USG, macie co wizytę ?
trzymam kciuki za wszystkie co mają jutro wizyty :*

Ostatnia edycja:
Gratuluje udanych wizyt kochane

dagos bedzie dobrze kochana glowa do gory :)

Ja mam jutro usg tu mnie nie badaja na samolocie hehe

Klaudyna ja mam usg za każdym razem, i serduszko słucha i narządy bada.
Dagos musisz przede wszystkim sama sie wyciszyc. Zrób dla siebie cos przyjemnego! Popatrz w lustro i zobacz jaka jesteś silna i ze dasz radę, wkoncu juz prawie jesteś mamusia! A na facetów nie ma co zwracać uwagi i tym bardziej tym sie tak przyjmować! Bądź od niego mądrzejsza! Musisz opuścić mu jego głupoty i sie do niego uśmiechnąć, napewno znajdziecie jakieś porozumienie! On pewnie tez przeżywa to w jakiś sposób pewnie inaczej to okazuje... Bądź dobrej myśli! ;-*

reklama

Dagos głowa do góry:) Wszystko będzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie :)

Ja dziewczyny po wizycie:) Niestety nie miałam usg, bo powiedziała, że robiła 3 tyg temu i za jakiś czas mam prenatalne więc będę mieć dokładne usg, i teraz nie będzie robić, szkoda no, ale zostałam przebadana "inaczej" :) i poduszona po brzuszku i gin stwierdziła, że wszystko jest jak najlepiej i nie mam się o co martwić :) i jeszcze jak zapytała się o ruchy dziecka, i powiedziałam, że czuję je od 2 tyg codziennie to już w ogóle :-) następna wizyta za 3 tyg i prenatalne, już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć mojego Skarbka
:-) dobrze, że daje mi znać swoimi kopniaczkami bo to mnie jakoś uspokaja i zastępuje usg ;)
a jak u was z USG, macie co wizytę ?
trzymam kciuki za wszystkie co mają jutro wizyty :*

Gratuluje wizyty :-) ja USG nie mam co wizytę - ostatnio np. Nie miałam bo p.doktor stwierdziła ze jeżeli czuje ruchy to nie ma sensu dzidą gniesc i stresowac niepotrzebnie - licze ze na kolejnej wizycie poogladamy malutką :-)

Do góry