reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

ja juz po wizycie.
z pozytywnych wiesci to tyle ze usg polowkowe dopiero za tydzien w szpitalu w ktorym bede rodzic wiec jesli chodzi o babelki to jeszcze nie musze sie martwic, szyjka zamknieta. ufff
zelazo musze ciagle brac, bo morfologie mam najgorsza od poczatku ciazy;(
rozwaza przepisanie progesteronu na skurcze brzucha :/
no i mam nie bac sie korzystac ze szpitali, nawet jesli mialam jednorazowe plamienie wg niej powinnam byla od razu pojechac. no i powiedziala ze nie mam rwy tylko bole ledzwiowo-krzyzowe.
nastepna wizyta za 3 tyg.

Gratuluje wizyty, no i nie lam sie , tak jak dziewczyny pisały, zajmij czyms głowę, nie myśl o dolegliwościach jakie masz, tylko o tym ze niedługo będziesz miała q ramionach swoje dzieciątko. Zrelaksuj się jakoś, na pewno jest cos co pomoże Ci odwrócić uwagę od tego co złe - Trzymam kciuki za Ciebie!

reklama
dzieki kobietki, po sesji wybieram sie na mazury, mam nadzieje sie pozytywnie nastawic:-)
khess, nie jestem typem hipochondryka, nie chce tez sprzeczac sie z tb o subiektywne odczucia;)
i na zakonczenie dodam, chociaz wiem ze to nie jest odpowiedni do tego watek, od jakiegos czasu mamy kryzys z mezem, przez co nie przezywam ciazy tak jakbym chciala.
na szczescie mam forum i was, nigdy nie zalujecie dobrych slow, i juz wam kiedys pisalam ze jak czytam ze wam sie chce radzic z trudnosciami to wtedy mi tez sie chce. :-) :-) :-)

dzieki kobietki, po sesji wybieram sie na mazury, mam nadzieje sie pozytywnie nastawic:-)
khess, nie jestem typem hipochondryka, nie chce tez sprzeczac sie z tb o subiektywne odczucia;)
i na zakonczenie dodam, chociaz wiem ze to nie jest odpowiedni do tego watek, od jakiegos czasu mamy kryzys z mezem, przez co nie przezywam ciazy tak jakbym chciala.
na szczescie mam forum i was, nigdy nie zalujecie dobrych slow, i juz wam kiedys pisalam ze jak czytam ze wam sie chce radzic z trudnosciami to wtedy mi tez sie chce. :-) :-) :-)

kryzysy sie zdarzaja ale trzeba szukac porozumienia :) hormony szaleja a tobie i podwojnie wiec moze twoj maz potrzebuje zeby ktos mu to uswiadomil ??

Dagos głowa do góry:) Wszystko będzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie :)

Ja dziewczyny po wizycie:) Niestety nie miałam usg, bo powiedziała, że robiła 3 tyg temu i za jakiś czas mam prenatalne więc będę mieć dokładne usg, i teraz nie będzie robić, szkoda no, ale zostałam przebadana "inaczej" :) i poduszona po brzuszku i gin stwierdziła, że wszystko jest jak najlepiej i nie mam się o co martwić :) i jeszcze jak zapytała się o ruchy dziecka, i powiedziałam, że czuję je od 2 tyg codziennie to już w ogóle :-) następna wizyta za 3 tyg i prenatalne, już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć mojego Skarbka
:-) dobrze, że daje mi znać swoimi kopniaczkami bo to mnie jakoś uspokaja i zastępuje usg ;)
a jak u was z USG, macie co wizytę ?
trzymam kciuki za wszystkie co mają jutro wizyty :*

Ostatnia edycja:
Gratuluje udanych wizyt kochane

dagos bedzie dobrze kochana glowa do gory :)

Ja mam jutro usg tu mnie nie badaja na samolocie hehe

Klaudyna ja mam usg za każdym razem, i serduszko słucha i narządy bada.
Dagos musisz przede wszystkim sama sie wyciszyc. Zrób dla siebie cos przyjemnego! Popatrz w lustro i zobacz jaka jesteś silna i ze dasz radę, wkoncu juz prawie jesteś mamusia! A na facetów nie ma co zwracać uwagi i tym bardziej tym sie tak przyjmować! Bądź od niego mądrzejsza! Musisz opuścić mu jego głupoty i sie do niego uśmiechnąć, napewno znajdziecie jakieś porozumienie! On pewnie tez przeżywa to w jakiś sposób pewnie inaczej to okazuje... Bądź dobrej myśli! ;-*

reklama

Dagos głowa do góry:) Wszystko będzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie :)

Ja dziewczyny po wizycie:) Niestety nie miałam usg, bo powiedziała, że robiła 3 tyg temu i za jakiś czas mam prenatalne więc będę mieć dokładne usg, i teraz nie będzie robić, szkoda no, ale zostałam przebadana "inaczej" :) i poduszona po brzuszku i gin stwierdziła, że wszystko jest jak najlepiej i nie mam się o co martwić :) i jeszcze jak zapytała się o ruchy dziecka, i powiedziałam, że czuję je od 2 tyg codziennie to już w ogóle :-) następna wizyta za 3 tyg i prenatalne, już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć mojego Skarbka
:-) dobrze, że daje mi znać swoimi kopniaczkami bo to mnie jakoś uspokaja i zastępuje usg ;)
a jak u was z USG, macie co wizytę ?
trzymam kciuki za wszystkie co mają jutro wizyty :*

Gratuluje wizyty :-) ja USG nie mam co wizytę - ostatnio np. Nie miałam bo p.doktor stwierdziła ze jeżeli czuje ruchy to nie ma sensu dzidą gniesc i stresowac niepotrzebnie - licze ze na kolejnej wizycie poogladamy malutką :-)

Do góry