reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

kurcze to jestem mocno w tyle...miałam tylko raz mocz, krew, glukozę i to na prawdę na początku ciąży teraz już 20 tydzień leci, więc chyba jest coś nie tak z tymi badaniami :-( jedyne na co moja ginekolog nalega to na badania prenatalne miałam już jedne i zapisana jestem na drugie...

reklama
Ktora z was miala robione echo serca dzidzi?

Ja miałam dokładne USG serca z dopplerem łącznie z anatomią serca. Ale to yło u ginekologa, specjalisty od USG i adan genetycznych a typowe echo serca roi sie u kardiologa z tego co wiem. Serducho wygląda super wiec juz dalej nie szukałam kardiologa bo u nas ciezko, musiałabym do innego miasta jechac.

gratuluję dziewczyny, dobrze, że wszystko w porządku z dzieciaczkami :) ja wizytę mam w poniedziałek, jestem ciekawa czy poznam płeć dzidziusia, jak będę mieć usg zrobione :) i muszę zapytać się o badania krwi bo miałam na razie tylko raz na początku ciąży i chyba już czas najwyższy mieć znowu :) jak u was z badaniami wygląda?
trzymam kciuki za wszystkie co mają dzisiaj wizyty :)
Klaudynaa trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę &&&&&& Co do badań to podstawowe typu mocz i morfologia mam średnio co 6 tygodni.

reklama
Do góry