reklama
Jak na 6 tydzień i 4 dzień to wynik za mały, ale owulacja mogła się przesunąć. W każdym razie najważniejszy jest wzrost o minimum 66 % w ciągu 2 dni. Trzeba powtórzyć.witajcie ja dzisiaj odebralam wyniki bety 197, to dobrze czy zle, bo ja sie kompletnie nie znam na tym... ostatnia miesiaczka 8.09 cykle 30dniowe
Już powtórzyłam, bo te wyniki są z wtorku, a dzisiaj znowu mi pobrali krew wię czekam na tel ze szpitala... ale się boję, masakra...;/ oczywiście na usg nic nie było widać, powiedzieli że wyjścia są dwa albo jestem w trakcie poronienia, albo to wczesniejsza ciaża niż wynika z ostatniej miesiączki
Ewega- wiesz może tam mają inną trochę skalę, bo to ważna jest jeszcze jednostka Bety, słuchaj ja mam nadzieję, że betka będzie dziś wyższa. Wiem, że mimo iż napiszę , żebyś się nie martwiła to i tak nic specjalnie nie da, dlatego ja mocno trzymam kciuki i jak Ty boję się,. Jednak mam nadzieję, że dziś napiszesz, że wszystko oki. W sumie badali Ciebie w tym szpitali i było oki to nie może być inaczej.
karolq8
Fanka BB :)
Ewelqa juz cos wiesy?
Mika niewiedzialam ze beta i beta hcg to cos innego
Mika niewiedzialam ze beta i beta hcg to cos innego
nie wiem czy bete, czy bete hcg bo mi nie powiedzieli i tu nie dostaje wyników do ręki tylko przez telefon a później w szpitalu rozmawiam o tym z lekarzem... właśnie dzwonili wynik 470 (wtorkowy - 197) to dobrze? na czwartek za tydzień mam powtórne usg. Jak dobrze, to który to może być tydzień?
acha i to nie było 48 godzin tylko we wrotek o 17 a dzisiaj o 10, więc 41 godzin- nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, przepraszam że pytam ale pierwszy raz mam takie badania i jestem zielona w tym temacie
acha i to nie było 48 godzin tylko we wrotek o 17 a dzisiaj o 10, więc 41 godzin- nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, przepraszam że pytam ale pierwszy raz mam takie badania i jestem zielona w tym temacie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolq8
Fanka BB :)
Ewelqa mysle ze beta ladnie przyrosla:-) ja mialam ponad 4000 jak na usg sam pecherzyk byl. Ale ja w czwartek mialam ponad 200 a w srode juz ponad 4000
reklama
Wzrost jest prawidłowy. Zgodnie ze średnimi wartościami jest to max 20 dni po owulacji czyli początek 5 tygodnia. Wklejam link do kalkulatora: HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com