reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Mia a lekarz ci zleci, czy sama zrobilas?Może niesmaczna ta luteina, bo to ta dopochwowa?
Ja ostafnio tez robikam cukier /zwykly/'na czysto' i wyszedl ok, strasznie sie boje cukrzycy zwlasza ze jeste otyla /wg bmi/
Jak sie 'dziala' gdy ciezarna ma cukrzyce
izabela...
Fanka BB :)
ja również jestem już po wizycie, wyniki są w porządku, dzidziuś również w jak najlepszym porządku, widziałam również bijące serduszko :-) no i dostałam wypragnione l4, także będę teraz miała więcej czasu by do Was zaglądać i wdrożyć się ponownie na BB ;-)
mia_
Mia a lekarz ci zleci, czy sama zrobilas?
Ja ostafnio tez robikam cukier /zwykly/'na czysto' i wyszedl ok, strasznie sie boje cukrzycy zwlasza ze jeste otyla /wg bmi/
Jak sie 'dziala' gdy ciezarna ma cukrzyce
tak lekarz mi zlecił bo w pierwszej ciąży miałam cukrzyce, robiłam ten test obciążenia co robi się normalnie po 20 tyg. ciąży czyli picie glukozy 75 g i niestety wyszło podwyższone, co prawda nie dużo ale jednak, wiem co mnie czeka, wizyty w poradni diabetycznej co dwa tygodnie, parę razy dziennie mierzenie poziomu cukru glukometrem, dieta a jak to nie pomoże to insulina, niestety w pierwszej ciąży musiałam brać insulinę
L
Leia
Gość
No jestem po mojej invitrowej wizycie. Bobo jest ,rosnie i jest piekne. MA juz 12 mm. Wiek ciazy ,z okresu ,transweru i usg -taki sam 7 t.4 dzien. Tylko oczywiscie pozostaje mega tajemnica czemu plamie. A niestaty palmaie wciaz ,troszke ale codziennie. Pojde w PL do lekarza. Moze on mi wyjasni. A to moje bobo
Załączniki
Leia, ja w ciąży z Hanulkiem plamiłam od 8tc do 14tc czasem nawet bardzo, strasznie mnie to martwiło, bo pomimo silnej wiary, że wszystko będzie dobrze, w pamięci wciąż miałam stratę pierwszej ciąży w 11tc...
Moja lekarka nie znalazła przyczyny plamień, niektóre mamy tak po prostu mają. Brałam wtedy duphaston.
W tej ciąży kilka razy już mi się zdarzyło lekkie plamienie, ale nieporównywalnie mniejsze niż w poprzedniej, i przyjmuję o teraz spoojnie.
Mam przepisany duphaston, ale wykupić go mam tylko w przypadku kiedy by się plamienie nasiliło.
Moja lekarka nie znalazła przyczyny plamień, niektóre mamy tak po prostu mają. Brałam wtedy duphaston.
W tej ciąży kilka razy już mi się zdarzyło lekkie plamienie, ale nieporównywalnie mniejsze niż w poprzedniej, i przyjmuję o teraz spoojnie.
Mam przepisany duphaston, ale wykupić go mam tylko w przypadku kiedy by się plamienie nasiliło.
karolq8
Leia gratuluje udanekj wizyty
reklama
mycha05
Cudzie trwaj!
Dziewczyny super zdjecia, uwielbiam takie ogladac ;-)
Edytka Nie martw sie, ja mialam taka sama sytuacje. Bylam na usg w 6 tc. i byl tylko pecherzyk z cialkiem zoltym. Poszlam za 4 dni i byl juz cudowny zarodek i widac bylo bijace serduszko. Taka zmiana w 4 dni:-) Takze nie martw sie, bo to nie pomaga, bedzie dobrze.
Edytka Nie martw sie, ja mialam taka sama sytuacje. Bylam na usg w 6 tc. i byl tylko pecherzyk z cialkiem zoltym. Poszlam za 4 dni i byl juz cudowny zarodek i widac bylo bijace serduszko. Taka zmiana w 4 dni:-) Takze nie martw sie, bo to nie pomaga, bedzie dobrze.