reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Lece do mijego endo zaraz. Trczyca okej - raczej
Ciekawsza jestem co z cukrem moim :-/

Stasznie mnie dzis boli po prawej stronie, znaczy zacelo bolec godz temu.
Niby jakby w okolicy jajnika ale jednoczesne do gory brzuch po prawej i w strone miednicy i biodro - tak jakby ystko wkolo :-/

Abezelka trzymam kciuki!!! Jakoś długo u Was się czeka, u nas 3 dnia się odbiera.

Błonka, Gąska, Weronika dziękuję kochane za kciukasy :tak:Gdyby moja krew była badana na miejscu, to też bym miała po trzech dniach. Muszę tak długo czekać, bo moja krew pojechała do łodzi. Doktorek stwierdził, że tam ma jakiegoś speca od genetyki i polecał, żeby jednak tam wysłać. Usg mnie uspokoiło, więc raczej będę czekać bez stresu,

Gąska to w takim razie trzymam kciukasy za twoje siuśki :) niech będą już bez bakterii :)

Lece do mijego endo zaraz. Trczyca okej - raczej
Ciekawsza jestem co z cukrem moim :-/

Stasznie mnie dzis boli po prawej stronie, znaczy zacelo bolec godz temu.
Niby jakby w okolicy jajnika ale jednoczesne do gory brzuch po prawej i w strone miednicy i biodro - tak jakby ystko wkolo :-/

emotion jak tak miałam 2 lub 3 dni temu, wytłumaczyłam sobie że to wątroba po cięzkim jedzeniu :) na szczęscie przeszło. oby Tobie też szybko przeszło :)

Raczej nie watroba bo bol skupia sie w okolicy łona,
Juz sie raczej malo przejmuje /po tym wszystkim co do tej pory przeszlam/, tylko mam nadzieje przestanue szybko bolec bo nawet corki pdniesc nie moge bo mi sie noga 'wylacza' i ledwo utrzymuje rownowage.

Raczej nie watroba bo bol skupia sie w okolicy łona,
Juz sie raczej malo przejmuje /po tym wszystkim co do tej pory przeszlam/, tylko mam nadzieje przestanue szybko bolec bo nawet corki pdniesc nie moge bo mi sie noga 'wylacza' i ledwo utrzymuje rownowage.

emotion rozumiem Twój dystans, pewnie zdrowy, nie można przeginać ale jakby Cię bardoz bolało to śmigaj do lekarza :)

Emotion ja miałam czasem takie bóle plus dodatkowo ból kości ogonowej aż mi noga drętwiała. Wydaje mi się, że to mięśnie się rozciągają.
Trzymam kciuki za badania i wizyty! Może zrobimy taką listę kto ma badania i kiedy będzie łatwiej pamiętać?

reklama
Predzej to czuc jak promieniowanie - odjajnikowe. Ale juz przestalo wiec niewazne zapominam :-)

Po wizycie ok, trczyca super - nawet guzki mi sie podobno wchlonily - co juz groznie wygladaly /niewiem czy calkiem czy czesciowo/
Cukier w pozadku, ale dalej mam mierzyc.

Jedyne co martwi moja lek. to waga. Wedlug jej wagi od ostatniej wizyty schudlam 3kg -w miesiac- a na takie spadki powiedzialz ze nie czas jest. zje@@la tez troche za ne jedzenie przez dzien, i ze mam sie starac bo to o dzidzie chodzi. I lepiej jak zjem i cofne niz wogule nie zjem.

Ostatnia edycja:
Do góry