reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
dziewczyny, będzie dobrze, musi być :tak: trzymam kciuki :-)
weronika, ja usg prenatalne miałam 19.11 i opisałam wtedy wizytę :-) ogólnie wyniki, dzidziuś, pomiary ok :tak: jedynie mam łożysko przodujące, ale póki co to nie powód do zmartwień :tak:

dziewczyny ja 3 grudnia :) jutro o 17 :) ale za kciuki juz dziekuje bo sie boje czy z tymi wynikami jest ok.. nie bede dzis spala chyba... nie czytalam jeszcze o cytomegali o skutkach itp, nie chce sie nakrecac ale wiem ze to podobno nic dobrego... ale.. do jutra.. poki co luz...
Kto tam dzis wizytke ma? &&& mega kciukasy za dobre wiesci

Błonka ja sobie ubzdurałam, że to dzisiaj, w takim razie będe trzymała kciuki do jutra :tak:

A ja właśnie wróciłam od mojego doktorka, byłam oddać trochę krwi na pappę, teraz 2 tygodnie czekania na wyniki.

A ja dalej sie zastanawiam,czy robic ten test pappa,11 w srode mam wizyte do poniedzialku mam czas do namyslu,bo u mnie test i wynik w ten sam dzien,przynajmniej tak mi powiedzieli,a pytalam dwa razy

reklama
Abezela będzie dobrze :)
Ja jutro rano śmigam z sikankiem na badanko :) na kolejna wizytę mam zrobić tylko to badanie bo tutaj miałam jakieś nieliczne bakterie itp. a reszta była w porządku.

Do góry