reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
dziewczyny, będzie dobrze, musi być :tak: trzymam kciuki :-)
weronika, ja usg prenatalne miałam 19.11 i opisałam wtedy wizytę :-) ogólnie wyniki, dzidziuś, pomiary ok :tak: jedynie mam łożysko przodujące, ale póki co to nie powód do zmartwień :tak:

dziewczyny ja 3 grudnia :) jutro o 17 :) ale za kciuki juz dziekuje bo sie boje czy z tymi wynikami jest ok.. nie bede dzis spala chyba... nie czytalam jeszcze o cytomegali o skutkach itp, nie chce sie nakrecac ale wiem ze to podobno nic dobrego... ale.. do jutra.. poki co luz...
Kto tam dzis wizytke ma? &&& mega kciukasy za dobre wiesci

Błonka ja sobie ubzdurałam, że to dzisiaj, w takim razie będe trzymała kciuki do jutra :tak:

A ja właśnie wróciłam od mojego doktorka, byłam oddać trochę krwi na pappę, teraz 2 tygodnie czekania na wyniki.

A ja dalej sie zastanawiam,czy robic ten test pappa,11 w srode mam wizyte do poniedzialku mam czas do namyslu,bo u mnie test i wynik w ten sam dzien,przynajmniej tak mi powiedzieli,a pytalam dwa razy

reklama
Abezela będzie dobrze :)
Ja jutro rano śmigam z sikankiem na badanko :) na kolejna wizytę mam zrobić tylko to badanie bo tutaj miałam jakieś nieliczne bakterie itp. a reszta była w porządku.

Do góry