reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Blonka ja w 1 ciazy schudlam 8kg nie wymiotowalam mialam tylko mdlosci ale do 3 miesiecy pozniej przytylam 13kg, teraz mialam na minusie 2 kg ale mdlosci szybko minely tylko ze teraz wymiotowalam niewiem czy dalej chudne czy juz zaczelam tyc;) bateria wagowa mi sie zepsula;) ale mysle ze jak jesz normalnie to nie ma problemu moze tak dziala na Ciebie ciaza na poczatku

dziewczyny nie przejmujcie się zbytnio spadkiem wagi, przez pierwsze miesiące jest to całkiem normalne szczególnie jeśli się wymiotuje lub ma mdłości, ja w pierwszej ciąży schudłam przez pierwsze trzy miesiące 5 kg, nadgonicie wagę w późniejszym okresie

Mia jak juz wyrzej pisalam mnie spadek raczej cieszy.
ALE LEKARKA jest zaniepokijona. Ze w zgledow 'cukrzycowych'
Moze nirmalnie 'to normalne' ake widocznue w mijm przypadku nie jes to porzadane. Skoro lekarka zwrocila uwage, to w tym przypadku mu cos 'w tym byc'

reklama
Do góry