reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

super Emotion ,ze z dzidzia wszystko ok. Bardzo jej gratuluje.
Z tym dyndajacym miedzy nogami ,to ja wlasnie tak wypalilam :" czy to chlopak bo cos mu tam wisi" a pani ,ze to wlasnie pepowina ,ale ona plec juz zna i jak chcemy to nam powie. Bylam w szoku bo poprzednim razem dowiedzialam sie dopiero w 18 tygodnmiu-

reklama
Wlasnie pepowina 'byla obok' heh.
No ale nie upieram sie, bo si nie znam, dwiem sie mize za 2 tyg na wizycie.
Mi to calkem obojetne. W 1 ciaz czulam i obstawialam chlopca a jest Anitka, teraz od pczaku 'jestem za' dziewczynka.. a co bedzie zobaczymy :-)

Emotion geatuluje udanej wizyty. Dobrze ze tym razem doktorek byl mily i sie nie musialas denerwowac. A co do dyndania - Na tym etapie lechtaczka tez dynda, tyle ze jest bardziej "lezaca" :-D

emotion super ze takie wyniki .. kurcze jak tak dlugo nie pisalas to zaczelam sie martwic ... ufff

emoticon co Co nasi mezczyzni robia z lekarzami :p az sie grzeczni robią :p dlatego porod rodzinny to jest to! jak kobieta nie ma sily sie domagac tego co jej sie nalezy to facet o to zadba :D hehehehehe fajnie ze dzidzius zdrowy, a to dyndajace miedzy nogami hmm moze pepowina? a chcielibyscie chlopca? :)

ja swoj rodzinny wlasnie dlatego wspominam bardzo dobrze ... maz mial oko na wszystko ja martwilam sie tylko soba i mala :)

Błonka trzymam kciukasy za wizytę &&&&&
Ewika gratuluję, super że maleństwo zdrowe :tak:
Winki piękna dziewczynka :) gratuluję!!! Ja też się troszkę obawiam bo mam córkę, a teraz najprawdopodobniej będzie chłopak a jak dla mnie to czarna magia :zawstydzona/y:
Emotion gratuluję!!! śuper wieści, rośnijcie zdrowo!!!

emotion, gratuluję udanych wieści :tak:
i trzymam kciuki za błonkę :-) a która następna w kolejce? ;-) bo ja mam wizytę 10.12, ale jestem już po usg prenatalnym

Iza i wszystko w porządku? :) Ja mam prenatalne w Mikołajki, czyli w piątek :) staram się nie denerwować tylko cieszyć. Błonka powodzenia !!

reklama
emotion gratuluje udanej wizyty :)

blonka trzymam kciuki za dobre wiesci !!!

ja mam wizyte 11 i chyba oszaleje do tego czasu ;)

wernika trzymam kciuki juz za piatek napewno wszystko bedzie dobrze i przyniesiesz same dobre wiesci :)

Ostatnia edycja:
Do góry