reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

super Emotion ,ze z dzidzia wszystko ok. Bardzo jej gratuluje.
Z tym dyndajacym miedzy nogami ,to ja wlasnie tak wypalilam :" czy to chlopak bo cos mu tam wisi" a pani ,ze to wlasnie pepowina ,ale ona plec juz zna i jak chcemy to nam powie. Bylam w szoku bo poprzednim razem dowiedzialam sie dopiero w 18 tygodnmiu-

reklama
Wlasnie pepowina 'byla obok' heh.
No ale nie upieram sie, bo si nie znam, dwiem sie mize za 2 tyg na wizycie.
Mi to calkem obojetne. W 1 ciaz czulam i obstawialam chlopca a jest Anitka, teraz od pczaku 'jestem za' dziewczynka.. a co bedzie zobaczymy :-)

Emotion geatuluje udanej wizyty. Dobrze ze tym razem doktorek byl mily i sie nie musialas denerwowac. A co do dyndania - Na tym etapie lechtaczka tez dynda, tyle ze jest bardziej "lezaca" :-D

emotion super ze takie wyniki .. kurcze jak tak dlugo nie pisalas to zaczelam sie martwic ... ufff

emoticon co Co nasi mezczyzni robia z lekarzami :p az sie grzeczni robią :p dlatego porod rodzinny to jest to! jak kobieta nie ma sily sie domagac tego co jej sie nalezy to facet o to zadba :D hehehehehe fajnie ze dzidzius zdrowy, a to dyndajace miedzy nogami hmm moze pepowina? a chcielibyscie chlopca? :)

ja swoj rodzinny wlasnie dlatego wspominam bardzo dobrze ... maz mial oko na wszystko ja martwilam sie tylko soba i mala :)

Błonka trzymam kciukasy za wizytę &&&&&
Ewika gratuluję, super że maleństwo zdrowe :tak:
Winki piękna dziewczynka :) gratuluję!!! Ja też się troszkę obawiam bo mam córkę, a teraz najprawdopodobniej będzie chłopak a jak dla mnie to czarna magia :zawstydzona/y:
Emotion gratuluję!!! śuper wieści, rośnijcie zdrowo!!!

emotion, gratuluję udanych wieści :tak:
i trzymam kciuki za błonkę :-) a która następna w kolejce? ;-) bo ja mam wizytę 10.12, ale jestem już po usg prenatalnym

Iza i wszystko w porządku? :) Ja mam prenatalne w Mikołajki, czyli w piątek :) staram się nie denerwować tylko cieszyć. Błonka powodzenia !!

reklama
emotion gratuluje udanej wizyty :)

blonka trzymam kciuki za dobre wiesci !!!

ja mam wizyte 11 i chyba oszaleje do tego czasu ;)

wernika trzymam kciuki juz za piatek napewno wszystko bedzie dobrze i przyniesiesz same dobre wiesci :)

Ostatnia edycja:
Do góry