reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Predzej to czuc jak promieniowanie - odjajnikowe. Ale juz przestalo wiec niewazne zapominam :-)

Po wizycie ok, trczyca suoer - nawet guzki mi sie podobno chlonily - co juc groznie wygladaly /niewiem czy calkiem czy czesciowo/
Cukier w pozadku, ale dalej mam mierzyc.

Jedyne co martwi moja lek. to waga. Wedlug jej wagi od ostatniej wizyty schudlam 3kg -w miesiac- a na takie spadki powiedzialz ze nie czas jest. zje@@la tez troche za ne jedzenie przez dzien, i ze mam sie starac bo to o dzidzie chodzi. I lepiej jak zjem i cofne niz wogule nie zjem.

emotion
pamiętaj że ja Cię 1 zje...m :) za niejedzenie w ciągu dnia! :))) więc prosze się słuchac Pani doktor!

Kurczę dziewczyny fajnie macie jak jesteście na minusie na wadze lub na zero... ja już jestem 3kg do przodu!!!:szok: nie wiem jak to będzie później... :-( w sumie to ja zawsze dużo ważyłam, ale nie było tego po mnie widać...chyba mam grube kości ;-):-D

Kurczę dziewczyny fajnie macie jak jesteście na minusie na wadze lub na zero... ja już jestem 3kg do przodu!!!:szok: nie wiem jak to będzie później... :-( w sumie to ja zawsze dużo ważyłam, ale nie było tego po mnie widać...chyba mam grube kości ;-):-D

gąska ja też juz 2,5 kg + :)) więc nie tylko ty jestes grubo koścista :))

A mialas nadwagę przed zajsciem w ciążę ? Mysle ze -5 to jest za duzo na minusie.. Ale skonsultuj to z lekarzem.. W książkach piszą ze moze być minus 2 przy dużych wymiotach, ale nie chce sie mądrzyć, zapytaj lekarza. I odżywiaj się zdrowo. :-)

mialam mdlosci ktore juz przezly.. tak sie smieje i mowie ze dzidizus ze mnie wysysa.. ja ogolnie przy 172 cm wazylam 87 a teraz 82 wiec mialam nadwagę

reklama
Moja waga stoi w miejscu bo mam mdłości cały czas, wymioty wieczorne, i jeszcze przeziębienie, więc brak apetytu.
Emotion- nie przejmuj się, może akurat tak Twój organizm zaaragował, na początku mogą być spadki, może masz mniejszy apetyt, napewno inna przemiana, kontroluj a będzie dobrze, jeszcze przytyjesz.

Do góry