reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

a mi wlasnie w pierwszej ciazy pierwszym razem mierzyla w 13 tyg [w 11 probowala ale nie bylo widac] i mowila ze drugi raz mierzy sie po 20 tyg + sprawdza organy
Ehh jutro spobuje zadzwonic- bardzo nie chcialam isc tam gdzie ostatnio [a to chyba jedyne miejsce w miescie u mnie :/]

mój lekarz mówił to co winki ze w 20 tyg to są już inne badania, a te można wykonac tylko od 11 do 13 t 6d

reklama
Aparatka trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki!! Ściskam Cię mocno!!

za wszystkie dziewczyny które są przed badaniem genetycznym trzymam kciuki, bedzie wszystko dobrze!!

Gąska tak sie cieszę ze wszystko dobrze:);* niech maleństwo teraz spokojnie sobie rośnie:)

Ja dzisiaj rownież byłam na badaniu genetycznym z ocena ryzyka wystąpienia wad genetycznych.

moja ciaza jest młodsza o 4 dni wiec jest równo 12 tydzien, ale już wcześniej sie tego spodziewałam:) nt 1,7, widoczna kość nosowa, wymiary dzidziusia 6,5 cm, wszystkie narządy uwidocznione:)

Dziękuję za wsparcie:) dzidziuś pięknie się rozwija, NT 1,6, kość nosowa jest, mózg ma 2 półkule, przepływy ok. Maleństwo ma 58mm i wygląda na to że jest chłopcem:) jutro dodam zdjęcia
Gąska, Karolek serdecznie gratuluję!!!

Weronika w jak najlepszym, tfu tfu odpukać:) nt to przeziernosc karkowa jeśli wyjdzie poniżej 2,5 to jest ok powyżej tej normy już oznacza coś niedobrego tak mi dzisiaj lekarz wytlumaczyl.

abezela gratulacje! Super wyniki- oby tak dalej!!!!!!:)

reklama
Do góry