a_aparatka
Fanka BB :)
dięki za ciepłe słowa, próbuję oswoić się z ta wiadomoscią. Ja już limit złych wyników wyczerpałam na tym forum, więc u reszty musi być dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dięki za ciepłe słowa, próbuję oswoić się z ta wiadomoscią. Ja już limit złych wyników wyczerpałam na tym forum, więc u reszty musi być dobrze
No więc my juz po wizycie :-) wszystko jest w porządku! Jupiiiii :-) słyszeliśmy serduszko naszego Maleństwa 165 uderzeń na minutę :-) piękny dźwięk...
NT 1,95, kość nosowa - obecna, Maluszek ma 63mm :-) . Co do płci to niestety lekarz nic nam nie powiedział bo nie było widać, ale to jest akurat najmniej ważne, ważne jest to że wszystko jest dobrze. Dzidzia się troszkę wiercila, machala raczkami i nóżkami, nawet rączkę do buzi włożyła piękny widok! Jakieś zdjatko wrzuce jak odpale w jakiś dzień mojego zlomka ( czytaj - laptopa) bo większość czasu na tablecie operuje a nie umiem go do konca ogarnąć ;-)
Abezela czekam na wieści od Ciebie! &&&&
super wiesci gaska,
ja niewiem teraz czy sie 'na szybko wyrobie' z wizyta:/
Bo nie mialam umowionej - z zalozenia mialam genetyczne robic w 20 tyg - i pewnie bede musala czekac tyle
weronika ja mialam fotke jak sie ppo glowie drapie tez
a mi wlasnie w pierwszej ciazy pierwszym razem mierzyla w 13 tyg [w 11 probowala ale nie bylo widac] i mowila ze drugi raz mierzy sie po 20 tyg + sprawdza organyEmotion- genetyczne mozesz robic tylko miedzy 12 a 14 tc. To w 20 to rozwojowe gdzie oglada sie organy dziecka pod katem ich funkcjonowania. NT mozna robic telko w przeciagu tych 3 tygodni bo potem wynik jest niewiarygodny.