reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Ja mam jutro to badanie i jestem przerażona :( w 9 tygodniu byłam lekko przeziębiona (katar i temperatura maks 37,5 przez dwa dni) a teraz znowu cos sie do mnie przyczepiło. W piątek temperatura 38,5 ale na szczęście po jednym dniu puściło. Teraz walczę tylko z kaszlem i katarem. Starasznie się boję aby z tego powodu coś złego nie stało się z moim skarbem :(

Aparatka trzymam za was mocno kciuki, żeby było tak jak pisały pooprzedniczki i dzieciatko urodziło się zdrowe!!!

Aparataka ja zaciskam kciuki. Właśnie wyczytałam, że w 5-10% przypadków pępowina może owijać się wokół szyi płodu i to może przyczyniać się do nieprawidłowo wykonanego pomiaru NT. No i czasami można pomylić skórę maluszka z owodnią i też wychodzi zły wynik.

Ja mam jutro to badanie i jestem przerażona :( w 9 tygodniu byłam lekko przeziębiona (katar i temperatura maks 37,5 przez dwa dni) a teraz znowu cos sie do mnie przyczepiło. W piątek temperatura 38,5 ale na szczęście po jednym dniu puściło. Teraz walczę tylko z kaszlem i katarem. Starasznie się boję aby z tego powodu coś złego nie stało się z moim skarbem :(

Aparatka trzymam za was mocno kciuki, żeby było tak jak pisały pooprzedniczki i dzieciatko urodziło się zdrowe!!!

kasia trzymaj się!!! :) będzie dobrze!

aparatka 3mam kciuki najmocniej jak sie da!!! To wcale nie jest wyroczna. Zrob test podwojny. A nawet czasami ten test wychodzi bledny. Dopiero amniopunkcja potwierdza lub wyklucza ewentualne wady. Nic nie jest jeszcze przesadzone!!!! Trzymam kciuki sciskam mocno, I daj znac jak bedziesz cos tylko wiedziala.

reklama
Do góry