reklama
a_aparatka
Fanka BB :)
No faktycznie duże te nasze dzieciaczki są, mój przytył 1 kg w 3 tygodnie
Ja też po wizycie. Maluszek sobie rośnie, ma teraz niecałe 3kg, więc więcej niż Hania w chwili urodzenia. Ma lekko powiększoną lewą nerkę, ale gin twierdzi, że mieści się w granicach normy, więc nie powinniśmy się mocno niepokoić.
Ja ważę 69kg, więc mam +15 Liczę że zejdzie tak szybko jak po pierwszej ciąży.
Byłam w szpitalu, za 2 tygodnie ustalamy termin cc, najprawdopodobniej będzie za 3 tygodnie:-)
Jejku, ale szybko zleciało.
Ja ważę 69kg, więc mam +15 Liczę że zejdzie tak szybko jak po pierwszej ciąży.
Byłam w szpitalu, za 2 tygodnie ustalamy termin cc, najprawdopodobniej będzie za 3 tygodnie:-)
Jejku, ale szybko zleciało.
Klaudynaaaa, to trzymam kciuki, żeby jutro na wizycie wszystko sprawnie poszło
Lasotka, no to już niedługo będziesz miała malucha przy sobie ;-)
Jak wczoraj mnie pani zważyła to przeżyłam szok. W dwa tygodnie przytyłam 3 kg!!! Za duo słodyczy jem I tak jak sobie wyliczyłam to od początku ciąży przytyłam około 6 kg. A sporo ważyłam przed... mam nadzieje, że jakoś to wszystko zlezie po porodzie...
Lasotka, no to już niedługo będziesz miała malucha przy sobie ;-)
Jak wczoraj mnie pani zważyła to przeżyłam szok. W dwa tygodnie przytyłam 3 kg!!! Za duo słodyczy jem I tak jak sobie wyliczyłam to od początku ciąży przytyłam około 6 kg. A sporo ważyłam przed... mam nadzieje, że jakoś to wszystko zlezie po porodzie...
kolorlove
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny i trzymam kciuki za kolejne!
Ja mam wizytę za tydzień, ale jutro skoczę do lekarza po wyniki morfologii i moczu, żeby mi wpisał w kartę ciąży, bo przez tydzień różnie może być, a dobrze by było, żebym miała aktualne wyniki.
Ja mam wizytę za tydzień, ale jutro skoczę do lekarza po wyniki morfologii i moczu, żeby mi wpisał w kartę ciąży, bo przez tydzień różnie może być, a dobrze by było, żebym miała aktualne wyniki.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Za duo słodyczy jem I tak jak sobie wyliczyłam to od początku ciąży przytyłam około 6 kg. A sporo ważyłam przed... mam nadzieje, że jakoś to wszystko zlezie po porodzie...
u mnie tez +6kgna ostatniej wizycie miałam 7 kg na plus
W porownaniu do + ok. 25 kg w 1 ciazy to jest duzy komfort
klaudynaaa
gratuluję wizyt kochane, i trzymam kciuki za jutrzejsze :-*
ja też już po, wszystko jest dobrze, wyniki krwi mi się poprawiły, ale mam dalej brać biofer na anemię i aspargin bo mam czasami skurcze brzucha jeszcze i łydek, z szyjką ok, Uleczka ma wszystkie wymiary prawidłowe, cieszyłam się bo dokładne usg mi zrobiła, waży teraz 2205g i mierzy ok 42 cm, dość duża ta moja córeczka na następnej wizycie będę mieć ten wymaz na paciorkowce robiony, no i mam zrobić badania: morfologie i mocz, i za 3 tyg następna wizyta, jestem bardzo zadowolona ze zmiany ginekologa
i u mnie 15kg na plusie
ja też już po, wszystko jest dobrze, wyniki krwi mi się poprawiły, ale mam dalej brać biofer na anemię i aspargin bo mam czasami skurcze brzucha jeszcze i łydek, z szyjką ok, Uleczka ma wszystkie wymiary prawidłowe, cieszyłam się bo dokładne usg mi zrobiła, waży teraz 2205g i mierzy ok 42 cm, dość duża ta moja córeczka na następnej wizycie będę mieć ten wymaz na paciorkowce robiony, no i mam zrobić badania: morfologie i mocz, i za 3 tyg następna wizyta, jestem bardzo zadowolona ze zmiany ginekologa
i u mnie 15kg na plusie
reklama