reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Paulinka faktycznie dzidzius juz spory. Moj dzisiaj wazy 2160 i to jest dopiero 33 tc 2 d. Bobofrutek, ja leze na PG 3. Trzese sie cala a mam byc cala noc podpieta pod fenoterol wiec pewnie nie pospie. Ale dziala bo mialam wlasnie Ktg i skurcze mniejsze.
ojej nie zazdroszcze ci tej delirkip po fenku ... a mowili ze fenek wycofany ... jak widac nie calkowicie!!
paulinka upierajcie sie przy cc bo to naprawde mega niebezpieczne jest !!!a jak ordynator olewnik to dzwon jutro do twojego i na wszelki wypadek nic nie jedz zeby mogli cie sciac jeszcze za dnia ...
K
kaira24
Gość
Mea wycofany w tabletkach kroplowki maja i to zalezy od szpitala ile dni go beda podawac u mnie az 2 doby pozbiej magnez.
a_aparatka
Fanka BB :)
Ja narazie dostaje od 12 godzin i faktycznie delirka jak nic. Spalam tylko 1 h i cala sie trzese.
karolq8
Fanka BB :)
Aparatka kciuki 3mam dalej!
Paulina daj znac po obchodzie!
Paulina daj znac po obchodzie!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja narazie dostaje od 12 godzin i faktycznie delirka jak nic. Spalam tylko 1 h i cala sie trzese.
bidulo ... przytulam !!! ale wiesz dla kogo to robisz wiec zycze duzo sily !!!!
paulinka czekamy na jakies info jak przezylas noc !!!!
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
aparatka wspolczuje
dajcie znac dziewczyny po obchodach
dajcie znac dziewczyny po obchodach
Ale się dzieje!!!
Paulinka, trzymaj się dzielnie. I gadaj z ginem. Bo to niebezpieczne.
Aparatka, no ja nie wiem jak to jest po tym leku. Ale po Twoich opisach nie chciałabym go dostać Również trzymam kciuki za Ciebie i za Kruszynkę &&&&&&&&&&
Paulinka, trzymaj się dzielnie. I gadaj z ginem. Bo to niebezpieczne.
Aparatka, no ja nie wiem jak to jest po tym leku. Ale po Twoich opisach nie chciałabym go dostać Również trzymam kciuki za Ciebie i za Kruszynkę &&&&&&&&&&
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Oj wczoraj wieczorem takie mnie bóle wzięły, że już się zastanawiałam czy nie pękło. Poszłam do lodówki i wrócić nie mogłam. Leżeć też było ciężko. Dzisiaj wstałam bez bóli, teraz dopiero zaczynam czuć bliznę, więc pewnie niedługo się rozkręci... Obchód będzie pewnie w okolicach 11... Jakbym się wcześniej czegoś dowiedziała to dam Wam znać na pewno.
Aparatka a nie dają Ci leku izoptin czy jakoś tak do tego fenka? U mnie koleżanka z pokoju dostawała co 6 godzin tabletkę jak miała kroplówkę, żeby właśnie takich pulpitacji serca nie było i żeby się tak nie trzęsła... Co prawda nadal nią trzęsło, ale już nie tak Wyciszało się trochę
Aparatka a nie dają Ci leku izoptin czy jakoś tak do tego fenka? U mnie koleżanka z pokoju dostawała co 6 godzin tabletkę jak miała kroplówkę, żeby właśnie takich pulpitacji serca nie było i żeby się tak nie trzęsła... Co prawda nadal nią trzęsło, ale już nie tak Wyciszało się trochę
Ostatnia edycja:
reklama
K
kaira24
Gość
Aparatko przyzwyczaisz sie ale jesli boli cie dotego serducho zglos to lekarzowi.
Jeszcze troche.
Jeszcze troche.