reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Laski trzymajcie się!! Zaczął się gorący okres poświąteczny i podejrzewam, że niestety tak już będzie częściej ;/

reklama
Paulinka faktycznie dzidzius juz spory. Moj dzisiaj wazy 2160 i to jest dopiero 33 tc 2 d. Bobofrutek, ja leze na PG 3. Trzese sie cala a mam byc cala noc podpieta pod fenoterol wiec pewnie nie pospie. Ale dziala bo mialam wlasnie Ktg i skurcze mniejsze.

ojej nie zazdroszcze ci tej delirkip po fenku ... a mowili ze fenek wycofany ... jak widac nie calkowicie!!

paulinka upierajcie sie przy cc bo to naprawde mega niebezpieczne jest !!!a jak ordynator olewnik to dzwon jutro do twojego i na wszelki wypadek nic nie jedz zeby mogli cie sciac jeszcze za dnia ...

Ale się dzieje!!! :shocked2:

Paulinka, trzymaj się dzielnie. I gadaj z ginem. Bo to niebezpieczne.

Aparatka, no ja nie wiem jak to jest po tym leku. Ale po Twoich opisach nie chciałabym go dostać :-p Również trzymam kciuki za Ciebie i za Kruszynkę &&&&&&&&&&

Oj wczoraj wieczorem takie mnie bóle wzięły, że już się zastanawiałam czy nie pękło. Poszłam do lodówki i wrócić nie mogłam. Leżeć też było ciężko. Dzisiaj wstałam bez bóli, teraz dopiero zaczynam czuć bliznę, więc pewnie niedługo się rozkręci... Obchód będzie pewnie w okolicach 11... Jakbym się wcześniej czegoś dowiedziała to dam Wam znać na pewno.

Aparatka a nie dają Ci leku izoptin czy jakoś tak do tego fenka? U mnie koleżanka z pokoju dostawała co 6 godzin tabletkę jak miała kroplówkę, żeby właśnie takich pulpitacji serca nie było i żeby się tak nie trzęsła... Co prawda nadal nią trzęsło, ale już nie tak:) Wyciszało się trochę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry