reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Paulina dosłownie. I czy wyciagna go dzis z taka waga i pluckami to ewentualnie pojdzie do cieplarki
Ja bym tam narobila. Niech sie jeden z drugim podpisze ze biora odpowiedzialnosc.
Z drugoej strony wszystko zalezy na jaka dl i szerokosc jest rozejscie bo jak tylko na samej bliznie to faktycznoe mozecie dac radę

reklama
Mea ja sterydy dostała prawie tydzień temu w czwartek od razu po przyjęciu na oddział. Dzisiaj ostatni dzień kiedy najefektywniej działają, więc myślę, że już rozwinęły małemu płucka na tyle na ile mogły...

ja pierdziele to jest jakis absurd ... kurna mam pomysl ... wez zapodaj komus temat ze puscisz o tym info do tvnu :) czego jak czego ale mediow boja sie najbardziej :D napiszesz an kontakt24 i beda jaja :) zobaczysz jak szybko sie toba zajma :D na tyle szybko zebys do telefonu nie zdazyla dotrzec !!!!

I jeszcze zarobi;)
Przedewszystkim bym sciagala swojego gin jakbtam pracuje za cosvta kase bral przez kilka miechow
I moze tylko tak powiedzieli a nie jest tak źle. Bo noewieze ze na tym świecie bylvy ktos tak odważny zeby dalej ciągnął ta ciążę jelsi jest tak jak piszesz

Keira moja blizna po cc trzyma się tylko na bokach, w sumie trzymała, bo to było w niedzielę, a teraz sądząc po bólach to i prawa strona puściła, a więc został mi fragment podtrzymujący tylko z lewej. Dziecko według gina trzyma już sam pęcherz płodowy. W sumie to widzę, że opiekują się jak mogą, ale pewnie ich wahanie też wynika z tego, że wszystkie inkubatorki z respiratorkami w razie czego mają zajętę, bo maluchy w 28 tc jakoś rodzą się teraz w sporych ilościach. Nawet jedne bliźniaki po 800 g walczą w takich dwóch. Czeka tu jeszcze jedna Pani w mniejszej ciąży na cc i jej by był taki inkubator potrzebny, a jak na złość w całym WRocławiu szukali miejsca i nie ma... Jeszcze trochę i się może czegoś dowiem... Przed 9 Ł ma dzwonić do gina.

reklama
paulinka serdecznie współczuje Ci tej sytuacji ale ja tez bym sciągnęła swojego gina i niech razem z lekarzami napisze oświadczenie co sie dzieje i dlaczego nie zgadza się jeszcze na cc. 2 dni myślę że nie zrobi maluchowi juz żadnej różnicy, ale Twój stres, narwy i ewentualne komplikacje juz tak ;// Ciężka sprawa

Do góry