reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Ja mam 33t4dc... Chodzę do gina prywatnie i właśnie pracuje tutaj w szpitalu wojewódzkim. Pierwsze cc też on mi robił właśnie tutaj. Dyżur ma w czwartek 24 godzinny więc może coś wymyśli... W każdym razie czekam.

reklama
Tu ordynator to się w sumie zajmuje chodzeniem po korytarzu... Taką ma olewkę jakąś. Więc jak coś to raczej lekarze decydują, a on to w sumie na wszystko się zgadza...

Paulina jesli maly ma taka wagę i dostal sterydy nie rozumie na co czekaja. Ja bym w zyciu na to nie pozwolila jesli jest tak jak piszesz. A czekac do czwartku prosze cie w życiu! !

Paulinka niech twoj jutro porozmawia z twoim ginem I w czwartek pod noz to I tak mysle ryzykowne ale mam nadzieje ze w czwartek juz bedzie wszystko ja nalezy bo naprawde strach sie bac

Paulinka faktycznie dzidzius juz spory. Moj dzisiaj wazy 2160 i to jest dopiero 33 tc 2 d. Bobofrutek, ja leze na PG 3. Trzese sie cala a mam byc cala noc podpieta pod fenoterol wiec pewnie nie pospie. Ale dziala bo mialam wlasnie Ktg i skurcze mniejsze.

aparatka to w razie czego sie nie spotkamy bo ja bede na ODO tam gdzie moja gin. bedzie dobrze i lek podziala :) skurcze sa regularne? co mowia lekarze?

reklama
jejka, jejka co to się dzieje! kochane kobietki kciukaski trzymam za Was i dzieciaczki z całego serca!!!!!!!!

ja jutro wizytuje

Do góry