reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Aparatka, Paulina kciuki &&&&

Ja tez juz w szpitalu. Przeplywy na USG dobre, szew trzyma, szyjka 15mm. Tymek wazy 1570g tylko moje cisnienie skacze... W domu mialam super a tutaj mam spore.

Paulina ale dlaczego nie robią cc jesli piszesz ze jest jak jest?co w razie pękniecia pęcherza?
tekluś kochanie jeszcze kilka dni

Dziewczyny trzymam za was mocno kciuki!!! Aby jak najdluzej maluszki siedzialy w brzuszkach

Paulinka brzmi groznie w kazdym razie w szpitalu jestes wiec mozesz byc spokojna tylko wlasnie tez sie zastanawiam czy aby nie lepiej ciac niz czekac??

Tekla &&&& zeby cisnienie sie unormowalo

Aparatka ty tez kochan sid trzymaj, ja jak 1 tabletke fenoterol dostalam lata temu to myslalam ze odjade I przy odstawianiu bylo to samo wiec masz prawo zle sie czuc ale minie :)

Po prostu walczą o każdy dzień w brzuchu dla niego, ale ja jestem przerażona, że przegapię albo za późno zareaguję i marcel się udusi. Więc Ł ma jutro pogadać z ginem czy nie lepiej go wyciągnąć i niech nabiera sił w inkubatorze. Płucka mu się rozwijają, bo dostał sterydy, wagę ma porządną, bo pewnie już w granicach 2700g no a moje łożysko ledwo zipie, bo jak przed porodem już je mam...

paulinko ja tez uwazam ze maluch spory i da sobie swietnie rade i nie ma co ryzykowac, mam nadzieje ze jutro Twoj maz cos zdziala, a gina masz prywatnego czy na fundusz? ma dyzury w szpitalu??

ja mialam w ost ciazy pw gina i dyzury mial w szpitalu to wzial mnie po terminie na moja prosbe na wywolanie i czuwal caly porod , dzieki niemu mysle ze moja corka zyje bo byla 2 razy owinieta pepowina i jak tylko serduszko zaczelo zwalniac wzial mnie pod noz inaczej kto wie jak by sie skonczylo bo inny lekarz moglby czekac..

Się dzieje ! Dziewczyny trzymajcie sie mocno ... paulinka tobie życzę szybkiego cięcia bo juz nic lepszego to cie raczej nie spotka ... aparatka a tobie to tylko wygodnego lozka bo raczej do porodu juz cie nie puszczą

reklama
paulinko tez mysle ze maluszkowi bedzie lepiej i bezpieczniej jak wyjdzie z brzuszka. bedzie dobrze :)

aparatka trzymaj mi miejscowke :p na jakim oddziale jestes?

Do góry