reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
powodzenia dla wizytujących dzisiaj, a dla tych co są w szpitalu i na badaniach, trzymajcie się dziewczyny :-* jesteśmy z wami:-* musicie dać radę:-* na pewno wszystko się ułoży :-*
Potwierdzam słowa Monisi, zastrzyk w dupsko boli piekielnie -.-
Biedne my no moj misiaczek wazxy 1.411 . I jest o tydz starszy . Termin mam na 19. Czerwca.
Neko 3mam kciuczki ;*
K
kaira24
Gość
boli boli, tyle razy go podawałam, i zawsze myślałam ze nie boli ale człowiek uczy się na sobie hahahahJutro druga dawka
I cos powiedzieli wiecej monisia? ja musze polegiwać i odpoczywać i czekać.U mnie nie ma naszczeście dalszego rozwarcia
I cos powiedzieli wiecej monisia? ja musze polegiwać i odpoczywać i czekać.U mnie nie ma naszczeście dalszego rozwarcia
klaudynaaa
Fanka BB :)
jej też kiedyś miałam taki w tyłek, myślałam, że padnę, tak mnie bolało ale mnie wtedy od razu postawił na nogi
trzymajcie się dziewczyny :-)
trzymajcie się dziewczyny :-)
reklama
boli boli, tyle razy go podawałam, i zawsze myślałam ze nie boli ale człowiek uczy się na sobie hahahahJutro druga dawka
No mam jedna flache 400 w kroplowce i druga tez zarax po tym. Usg i ktg dobrze. Moze w piatek wyjdee