reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Nekoo czytalam i czytalam. Jeju ja po tej mojej kroplowie to myslalam ze pluca wypluje. Z tego co wiem to dzis ostatnia dawka sterydow dla misiaczka .ostatnia kroplowa leci. I 2 razy dziennie luteina po 2 tabletki i jakies 4 tableteczki chyba oslonka jakas. Tyle wyczytalam bo sie na obchod juz przygotowuja i sobie zroilam przeswietlenia . Ciekawosc. Zobaczymy co powedza.

Neko moj tez taki marudny soe zrobil juz tak nie fika no ale grunt ze skurcze poszly sobie ;) a magnez na co ci daja?
3mam kciuki zeby cie juto wypuscili tez na to licze :) psychika wysiada w szpitalu.

reklama
Neko to wod mass duzo w porownaniu do nasze Rurki. Powyzej 10 jest dobre w naszych okresach ciąży.
Minisia duzo wkladek ibdawaj z lutka bedzie mokro bedzie ciepło; ) bedzie wyplywalo

Kaira, mi powiedziano, ze to troszkę za mało ale żebym sie bardzo nie martwiła bo mieszczę sie w normie. Zawsze może być przecież lepiej. Jestem po USG nerek, cech zastojów już nie ma, prawa nerka nadal większa o 2mm od lewej ale to może być taka moja uroda, kielichy nerek tez trochę powiększone ale wszystko jest jak najbardziej dobrze :D Na nielegalu wydębiłam USG 4D Tosi, tylko nikomu nie mówcie :D ImageUploadedByForum BabyBoom1397116593.584786.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397116593.584786.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397116593.584786.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 61
Neko corcia pokazuje i sobie mysli " mamusi zobacz jakie mam mułki po tatusiu . Badz grzeczna bo dostaniesz nokaut " tak mi sie nasunelo jak spojrzalam:)

Dokładnie, widać profil buzi i rączkę. Mala akurat spała, o to już drugi raz jak ja zastaje w takiej pozie :D Ja i mąż dokładnie tak samo śpimy z ręka gdzieś przy głowie :D Ano solidna z niej dziewczyna bo jest króciutki po mnie ale nadrabia masą za to :D

fajnie, że wszystko się Wam układa :happy2:

Kolorlove - będzie dobrze :happy2:

Monisia - lutka jest na rozluźnienie macicy, ja biorę podjęzykową do tej pory i właściwie będę brać do końca...

reklama
hey ja tez dzis po wizycie,
Maly tym razem duzy +2 tyg2 dni [ i termin z usg na dzien dzisiejszy 20 maj, hehe]
Z dzieciorem wszystko okej, bedzie 4ro kilowka najpredzej. Jojka sa gdzie byly.
Gorzej ze mna - znowu wyszedl mi krwiak i musze lezec 2 tyg minimum [za 2 tyg wizyta] w bezporedni sposob nie zagraza dziecku ale gdy by pekl mogloby byc nieciekawie. Wiec staramy sie lezec.,

Kciki za inne wizytujace.!

Do góry