reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny!

Ja teraz mam wizyty co 2 tygodnie, co mnie cieszy, bo przynajmniej wiem na bieżąco jak się ma szyjka :)

Patka - a co się stało, że podejrzewa cholestazę?

reklama
Hejka,

Ja tez dzisiaj miałam kolejne USG, znowu byłam zestresowana ale na szczęscie wszystko ok. Synuś waży 1688 g,i wszystkie wymiary w normie. Kość udowa już nadgoniła i odpowiada 30 tc., pepowina luzem, na ramieniu :) Lekarz dizizaj mówił że powyżej 30 tc wielkość dziecka jest najbardziej podatna na uwarunkowania genetyczne dot wielkości itp. Poza tym co mnie zdziwiło, powiedział że ponoć kolejne dzieci z reguły sa trochę większe od poprzednich. Córa miała 3660 wiec ciekawe co mnie czeka...

Po raz kolejny usłyszałam że ładne dziecko co mnie uspokoiło.... ;):)

gratuluję dziewczyny udanych wizyt i trzymam kciuki za te co mają jakieś problemy, żeby się wszystko poprawiło i było ja najlepiej:-*
no i powodzenia dla wizytujących jutro :-D

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne &&&

Ja wizytuję jutro i zobaczę mojego skarbu na usg :) nareszcie

gratuluję udanych wizyt i życzę udanych wizyt dla wizytujących jutro i w najbliższych dniach :)
ja na USG idę dopiero 8-ego a 9-tego mam wizytę u gin i tym razem szykuje mi się długa wizyta bo mam do niej milion pytań :)

Witajcie. No wlasnie z jakies dwa tyg temu zaczeło mnie swedziec po prawej stronie wsumie w jednym miejscu cały czas , ale myslalam ze to metka albo proszek.
zołta tez sie nie zrobiłam. Myslalam ze wyniki sa ok , ale lekarz nawet wczoraj dzwonil na konsultacje bo mam jakies wynik zły ktory moze swiadczyc o tej chorobie. Mam nadzieje ze to tylko pomylka , bo ta przypadlosc dotyczy tylko ok. 4% kobiet ciezarnych a u 40% konczy sie wczesnym bardzo porodem !:szok: i oczywiscie wyczytałam ze cesarka w takim wypadku. Za 2 godz mam ok wizyte chodz od mojego lekarza za duzo informacji nie uzyskam . Tak jak zapytalam czy moge jezdzic na rowerze to odpowiedzial tak .... Dopoki brzuch nie siega pedałów :crazy: czyli ma takie lekcewazace podejscie do sprawy. Wczoraj mial byc o 9 a byl prawie o 10 ;/ a co na NFZ sie spieszyc nie bedzie. Sorki za bledy ale pisze na siostry lapku a to juz nie to samo co swoj :d i sie spiesze zeby odebrac te pieprzone wyniki .

Milego Dnia!

reklama
Do góry