reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny!

Ja teraz mam wizyty co 2 tygodnie, co mnie cieszy, bo przynajmniej wiem na bieżąco jak się ma szyjka :)

Patka - a co się stało, że podejrzewa cholestazę?

reklama
Hejka,

Ja tez dzisiaj miałam kolejne USG, znowu byłam zestresowana ale na szczęscie wszystko ok. Synuś waży 1688 g,i wszystkie wymiary w normie. Kość udowa już nadgoniła i odpowiada 30 tc., pepowina luzem, na ramieniu :) Lekarz dizizaj mówił że powyżej 30 tc wielkość dziecka jest najbardziej podatna na uwarunkowania genetyczne dot wielkości itp. Poza tym co mnie zdziwiło, powiedział że ponoć kolejne dzieci z reguły sa trochę większe od poprzednich. Córa miała 3660 wiec ciekawe co mnie czeka...

Po raz kolejny usłyszałam że ładne dziecko co mnie uspokoiło.... ;):)

gratuluję dziewczyny udanych wizyt i trzymam kciuki za te co mają jakieś problemy, żeby się wszystko poprawiło i było ja najlepiej:-*
no i powodzenia dla wizytujących jutro :-D

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne &&&

Ja wizytuję jutro i zobaczę mojego skarbu na usg :) nareszcie

gratuluję udanych wizyt i życzę udanych wizyt dla wizytujących jutro i w najbliższych dniach :)
ja na USG idę dopiero 8-ego a 9-tego mam wizytę u gin i tym razem szykuje mi się długa wizyta bo mam do niej milion pytań :)

Witajcie. No wlasnie z jakies dwa tyg temu zaczeło mnie swedziec po prawej stronie wsumie w jednym miejscu cały czas , ale myslalam ze to metka albo proszek.
zołta tez sie nie zrobiłam. Myslalam ze wyniki sa ok , ale lekarz nawet wczoraj dzwonil na konsultacje bo mam jakies wynik zły ktory moze swiadczyc o tej chorobie. Mam nadzieje ze to tylko pomylka , bo ta przypadlosc dotyczy tylko ok. 4% kobiet ciezarnych a u 40% konczy sie wczesnym bardzo porodem !:szok: i oczywiscie wyczytałam ze cesarka w takim wypadku. Za 2 godz mam ok wizyte chodz od mojego lekarza za duzo informacji nie uzyskam . Tak jak zapytalam czy moge jezdzic na rowerze to odpowiedzial tak .... Dopoki brzuch nie siega pedałów :crazy: czyli ma takie lekcewazace podejscie do sprawy. Wczoraj mial byc o 9 a byl prawie o 10 ;/ a co na NFZ sie spieszyc nie bedzie. Sorki za bledy ale pisze na siostry lapku a to juz nie to samo co swoj :d i sie spiesze zeby odebrac te pieprzone wyniki .

Milego Dnia!

reklama
Do góry