klaudynaaa
Fanka BB :)
Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze :-)
dobrze i tak, że będzie jeszcze raz, tak być powinno, na pewno córeczka będzie zadowolona :-) co do szkoły rodzenia ja chodzę z mężusiem, dzisiaj mam 4 spotkanie(przedostatnie) i jestem bardzo zadowolona, poruszają ciekawe tematy, można pytać o wszystko i tłumaczą jak wszystko będzie wyglądało, mnie to uspokaja i pomoże też na pewno :-)
na początek gratuluję Wam udanych wizyt:-):-) super ze czerwcowe dzieciaczki mają się tak dobrze:-) i są takie duże i ładne...mamusie też:-) wracam do mojej sprawy z płytą... rozwiązanie jest takie, że lekarz powtórzy badanie i nagranie(jak się okazuje badanie nagrywa się w czasie rzeczywistym i nie ma możliwości ponownego nagrania) z jednej strony cieszę się... z drugiej żałuję, że to co zobaczyłam za pierwszym razem przepadło i już drugi raz może się nie powtórzyć...liczę na dobry humorek córci a tak z innej beczki ile z Was korzystało/ korzysta z zajęć w szkole rodzenia? Warto?
dobrze i tak, że będzie jeszcze raz, tak być powinno, na pewno córeczka będzie zadowolona :-) co do szkoły rodzenia ja chodzę z mężusiem, dzisiaj mam 4 spotkanie(przedostatnie) i jestem bardzo zadowolona, poruszają ciekawe tematy, można pytać o wszystko i tłumaczą jak wszystko będzie wyglądało, mnie to uspokaja i pomoże też na pewno :-)