reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Mea, razem z tatą i babcią dzierżawimy stoisko w Sukiennicach, handlujemy pamiątkami i troszkę biżuterią ;) więc moja praca polega na siedzeniu na taborecie/staniu i obsługiwaniu klientów w maleńkim stoisku :) ale tam nie mamy ani ogrzewania, ani klimatyzacji, kilka razy w ciągu godziny muszę wskoczyć na taboret coś zdjąć z wyrzej półki, szybko kucnać coś dołożyć, odebrać dostawę, mieć oczy dookoła głowy bo kradną... no i nie raz nie mam możliwości nawet przez 3 godziny niczego zjeść czy pójść siku... lubie to zajęcie, bo nie raz spotykam na prawde ciekawych ludzi ale jednak wchodzenie na taboret, czy dźwiganie kartonów z dostawą nie jest zbyt bezpieczne dla ciężarnej :)

To Ty nawet nie miej żadnych wyrzutów, że teraz nie pracujesz, bo powinnaś uważać i się oszczędzać, a to nie łatwe warunki do pracy dla ciężarówki :) Może Cię kiedyś odwiedzę w tych sukiennicach bo uwielbiam Kraków :)

kolorlove, gratuluję córeczki!!!

ja też miałam dzisiaj wizytę...wszystko w porządku, szyjka długa i zamknięta... z Synkiem wszystko w jak najlepszym porządku, waży około 1300g i był ułożony pośladkowo...ale to akurat u mnie nie robi różnicy nawet jak miałoby tak zostać :) następna wizyta za 4 tyg. plus zrobić morfologię, mocz i Hbs.

na wzmożone upławy polecił mi Provag...bo on przywraca właściwą florę ukł. moczowo - płciowego

mi kazal zrobic lekarz kolo 32 tyg jak bylam na usg polowkowym bo usg mam osobno i ginekologa osobno bo on u siebiez nie mam w gabinecie aparatu i tak czekam do 7 kwietnia czy laskawie da mi skierowanie jeszcze na darmowe usg czyli na nfz czy se puknac bede musial za kase i tak wybulilam teraz ale to moje widzi misie z tym 3 d hehe ale warto było oj warto :-)

Badanie prenatalne 3 trzeba zrobić za swoja kase juz nie jest refundowane jak 2 poprzednie o ile ktos byl na Nfz
Van to ty masz niezlego klocuszka e sobie

reklama
Do góry