reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

aparatka w jakim szpitalu bedziesz rodzic?
na Polnej, tam miałam amniopunkcje i mój synek musi być zbadany przez kardiologa i neonatologa tuż po urodzeniu, wiec za bardzo wyboru nie mam. A ty? Może spotkamy się na porodówce, bo termin widze mamy podobny - ja 7.06 :D
Córcie rodziłam w sw. Rodziny :)

reklama
ja rodzilam julke na lutyckiej a teraz na polnej bede miec cc bo tam pracuje moja nowa pani doktor. dzis bylam tam na badaniach. u mnie porod bedzie szybciej wlasnie ze wzgledu na cc.

reklama
Moje maleństwo wg usg też majowe. Na ostatniej wizycie u gina wyszedł 31 maja, a teraz wszystkie parametry ma jeszcze większe, ale w sumie w szpitalu nie powiedzieli jaka data. W każdym razie ja się trzymam terminu z OM:) Tym bardziej, że wiem kiedy owu była, bo przecież wykres miałam:))) Po prostu więsze trochę będzie:)

Do góry