klaudynaaa
Fanka BB :)
Neko, super, że będziesz mogła iść wcześniej :-) ja mam jak na razie wizytę co 3 tygodnie a chciała bym mieć częściej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny.Gratulacje udanych wizyt.
Ja mialam ktg juz dwa razy.
Margo ja juz nie pamietam jak to z julia bylo i czy ktg potem bylo juz co tydzien.
No a z tymi darmowymi usg to sie niezle pozmienialo bo te ponad 4 lata temu mialam na kazdej wizycie darmowe.
U mnie gardlo dalej daje popalic pomimo ze biore te ziolowe paskudztwa.
Milej nocki i trzymam kciuki za jutrzejsze wityty:-)
Ja mam 0-, mąz ma B+ i nic takiego nie miało miejsca. Szczerze mówiąc ani w tej ani w poprzedniej ciązy nikt o czyms takim nie mówił. Córa ma krew po mnie wiec nawet przeciwciał po pierwszym porodzie nie dostałam. Chyba że tutaj chodzi tylko o konfiguracje 0-AB ?dowiedziałam się, że w związku z tym, że ja mam grupę krwi 0, a mąż AB, to jest coś takiego jak "konflikt grup głównych krwi" i jeśli taki wystąpi, to raczej na bank będzie silna i długa żółtaczka, także już myślę, o tym pobycie w szpitalu