reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja wam powiem ze porod boli ale tak dla porowniania jesli mialabym wybrac czy rodzic (bez znieczulenia) czy zeba kanalowo leczyc (ze znieczuleniem) to i tak wybralabym porod mimo ze dluzszy i wogole ... ja teraz tego bolu po prostu nie pamietam ... nie on byl najwazniejszy !! a zeby o kazdy jeden co leczylam to pamietam jak by to bylo wczoraj !!!
karolq8
Fanka BB :)
Kasiap 3 lekarz I bedzie jasne
kasiap3
Już się zapisałam do lekarza, którego poleciło mi kilka znajomych dziewczyn, w tym te których ciąże przebiegały mocno problemowo. Sprawdzałam też na internecie i same pozytywne opinie. Wizyta na 19.12 a do tego czasu dalej będę się oszczędzać (tak na wszelki wypadek ;-)). Myślę, że dodatkowa opinia mnie uspokoi, bo tak rozbieżne diagnozy wprowadziły totalny zamęt w mojej głowie... oby ta pozytywna się potwierdziła! Chociaż jeśli nie będzie tak różowo to przynajmniej będę wiedziała i na pewno uda się wszystkiemu zaradzić
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no i to chyba najlepsze rozwiazanie
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Paulinka mi sie wlasnie tez tak zdaje po fotkach ze chlopczyk
Choc od poczatku myslalam ze dziewczynka .
Pisalas ze mialas problemy cisnieniowe, ja np tez przytylam duzo 23 ponad - do wagi 113 i troche- a z cisneniem nie mialam problemu, wrecz za niskie wiec reguly nie ma.
Skodzia ja dostalam jakies 25 fotek, na cd :-)
Choc od poczatku myslalam ze dziewczynka .
Pisalas ze mialas problemy cisnieniowe, ja np tez przytylam duzo 23 ponad - do wagi 113 i troche- a z cisneniem nie mialam problemu, wrecz za niskie wiec reguly nie ma.
Skodzia ja dostalam jakies 25 fotek, na cd :-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !!!
mia_
masz racje rok różnicy to sporo , każda z nas zna swoje dziecko najlepiej i wie kiedy powiedziećrok roznicy to sporo dla pojmowania u takiego malucha ... ja sie boje jej powiedziec bo w poprzedniej ciazy tesciowa (piiiip) powiedziala agatce o dzidziusiu w brzuszku i jak potem poronilam to przez kilka miesiecy musialam tlumaczyc dziecku ze jednak malenstwa nie bedzie narazie ...
a co do wziecia mlodej na usg - boje sie ze ona dzidzi nie zobaczy bo tam trzeba umiec patrzec i tylko bedzie sie niepotrzebnie denerwowac !!
a z usg wiem że Niuńka może mieć problem ale chcę żeby uczestniczyła, tak bardzo się cieszy na rodzeństwo już nawet mówi że nie ważne czy to będzie siostrzyczka czy braciszek
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
masz racje rok różnicy to sporo , każda z nas zna swoje dziecko najlepiej i wie kiedy powiedzieć
a z usg wiem że Niuńka może mieć problem ale chcę żeby uczestniczyła, tak bardzo się cieszy na rodzeństwo już nawet mówi że nie ważne czy to będzie siostrzyczka czy braciszek
ja sie zastanawiam czy to nie ja sie bardziej bojej jej powiedziec ... nie wiem musimy to z mezem przedyskutowac ...
reklama