reklama
izabela...
Fanka BB :)
anna, ewka gratuluję udanych wizyt :-)
ja również jestem już po kolejnej wizycie, z dzidziusiem wszystko w jak najlepszym porządku, niestety płci nie poznałam, bo nie dało się nic dojrzeć-źle się ułożyło i pępowina zasłaniała co tam się chowa między nogami ;-)
łożysko nadal przodujące, ale trochę się podniosło i na następnej wizycie powinno być już ok, duphaston nadal w użyciu
muszę jedynie zrobić posiew moczu, bo mam za dużo leukocytów, ale może to być zafałszowany wynik lub moje przeziębienie(chyba)
kolejna wizyta 02.01 i może wtedy okaże się czy to chłopiec czy dziewczynka ;-)
ja również jestem już po kolejnej wizycie, z dzidziusiem wszystko w jak najlepszym porządku, niestety płci nie poznałam, bo nie dało się nic dojrzeć-źle się ułożyło i pępowina zasłaniała co tam się chowa między nogami ;-)
łożysko nadal przodujące, ale trochę się podniosło i na następnej wizycie powinno być już ok, duphaston nadal w użyciu
muszę jedynie zrobić posiew moczu, bo mam za dużo leukocytów, ale może to być zafałszowany wynik lub moje przeziębienie(chyba)
kolejna wizyta 02.01 i może wtedy okaże się czy to chłopiec czy dziewczynka ;-)
EWKAja swoją wizytę dzisiejszą przeniosłam właśnie z powodu bólu jaki mnie łapał w nocy. Lekarz powiedział że te moje bóle (mocne kłucia w pachwinach, bóle krzyża itp.) są charakterystyczne dla 2 trymestru. Mogę na to brać nospe albo paracetamol.Tylko muszę lekarzowi powiedzieć o moich pobolewaniach i odczuciu jakby twardnienia w dole brzucha, najczęsciej wieczorem po całym dniu. Tez tak macie czy powinnam się niepokoić. W sumię jak poleże pół godz to przechodzi ale myślę, że lepiej ten temat poruszyć.
Gorzej by było jakby te bóle były po środku brzucha czyli na wysokości macicy, takie skurczowe bóle. Poza tym takie twardnienie brzucha może być od zmęczeniem, zwłaszcza jak piszesz że przechodzi po odpoczynku. W każdym razie póki co to się nie stresuj, a na wizycie spytaj jeszcze lekarza.
karolq8
Gratuluje udanych wizyt:-) bardzo sie ciesze:-)
Ja ostatnia w czwartek za tydz:-)
Kochana będzie dobrze, ale i tak ja od dzisiaj już będę trzymać za Was &&&&&&&&&Gratuluje udanych wizyt:-) bardzo sie ciesze:-)
Skodzia bardzo ci dziękuję :* Mąż póki co to miał tomografię całego ciała, ale wyniki będą dopiero za 2 tygodnie... cóż nasze kochane NFZAnusia a mąż jak? Jak będziesz chciała to daj mi znać na PW. Całym sercem mam nadzieję, że wszystko jest okej :*.
Aj fakt, przecież to nie od razu jest. Ale wierzę, że jest dobrze, omodlę Was jeszcze dzisiaj wieczorkiem :* Musicie być we dwójkę do późnej starości dla swojego maleństwa :* Ściskam mocno :*Skodzia bardzo ci dziękuję :* Mąż póki co to miał tomografię całego ciała, ale wyniki będą dopiero za 2 tygodnie... cóż nasze kochane NFZ
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Gratuluje wszystkim mamusia :-)
Ja w czwartek wizyta, ciekawe czy mi powie kogo widzi :-)
Ostatnio kilka osob mi powiedzialo ze widza chlopca, heh
Ja w czwartek wizyta, ciekawe czy mi powie kogo widzi :-)
Ostatnio kilka osob mi powiedzialo ze widza chlopca, heh
reklama
karolq8
Emotion kciuki