reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Rozumiem ale wiele spraw ( nie myslę o pielęgnacji) można poruszyć na innych wątkach np. miękka szyjka.Zgadza
siejestem z 1974 i bardzo się ciesze źe ty równieź . Pozdrawiam!!

reklama
Kasia co do wątków zupełnie sie zgadzam i popieram..
bo za duzo tych tematów o pierdu pierdu..
narobił sie bałągan..
Ale się za wami stęskniłąm byłam wczoraj u gina i wszystko ok..
a potem poszliśmy do teściowej
i zostaliśmy na noc i dopiero wróciłam.

witam wszystkie mamausie. ja mam termin na 16 pazdziernika.a wczoraj bylam na usg. maluszek wazy1300g.zastanawiam sie czy to jest wlasciwa waga.prosze o pomoc.[color=Pink

Ja juz tez nie moge patrzec na nowe wątki. O pielegnacji mozemy pisac w szkole rodzenia, bo tam tez o tym piszemy. Jesli ktoras bedzie miala chec na nowy watek to niech konsultuje z reszta ( zrobimy małe głosowanie ;D)

dziendoberek :)
raz jestem pierwsza i to w dodatku w sobote! no ale spac nie moglam wiec zasluga mniejsza. naderwalam sobie plecy wczoraj i zero snu bo lezenie najbardziej boli :-[
polatalam po internecie co moge na to wziac bo lupie mnie jak nigdy dotad ale wszystkie masci i gele sa niewskazane dla ciezarowek a juz szczegolnie dla ostatnich 3 miesiecy. chyba sie rozsypie zanim urodze bo w tym tygodniu juz mialam bakterie w moczu, bol gardla i te plecy. a taki byl ze mnie okaz zdrowia! fitnesy, górki i ogolne szalenstwo i najwyzej katarek.
doszlysmy z kumpela do wniosku ze trzeba bylo ta ciaze robic jak mialysmy po 18 lat a teraz co? matka sie sypie i na wywiadowkach beda mowili ze babcia przyszla ;)
a bylam tez u okulistki w zyciu nie nosilam okularow ale przy okazji z chlopem tez weszlam a pani znalazla mi 1,5dioptrii i mowi: w domu to nie musi pani w okularach bo zna pani sprzety!
psa mam ale jako przewodnik to on mnie poprowadzi po wszystkich slupach i krzakach ;)
a glupi chlop tylko rechocze i zero pocieszenia. sam bedzie wychowywal dzidie jak za 2 miesiace przejde na rente. fajna perspektywa:slepa, polamana moze jeszcze ogluchne?
musze zaczac zbierac informacje gdzie w gorach sa wyciagi bo tyle jeszcze mialo byc szczytow! z gory to juz moge sie sturlac jak mi jeszcze obfite ksztalty zostana. uff... wygadalam sie troche i juz mi lepiej na psychike
pozdrawiam wszystkie Mamusie milego lykendu!

reklama
dzien dobry mamusie, slabo wczoraj plotkowalyscie. i BARZDO DOBRZE! nie mam dzis duzo do nadrabiania. ;D miłej soboty życzę :)

Do góry