reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Hej,
Witam w ten słoneczny poranek.
U nas pobudka była dzisiaj o 4:30 więc mozna powiedzić, że połowę dnia mam już za sobą :-)
Maciusiu !
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...
życzy Tymuś z rodzicami
Witam w ten słoneczny poranek.
U nas pobudka była dzisiaj o 4:30 więc mozna powiedzić, że połowę dnia mam już za sobą :-)
Maciusiu !
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...
życzy Tymuś z rodzicami
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Wszystkiego najlepszego, Maciu!
Wladca moze byc, ale jakos strasznie mnie nie porwal... moze kreacja Liv Tyler po prostu? taki juz z niej uduchowiony elf, ze udusilabym babe golymi rekami! ;-) wkurzaja mnie takie nimfy!
Antonina uzywa pchacza. za pchacz sluzy krzeslu kuchenne, dodam, ze bez podkladek filcowych. Toska targa toto po calej izbie...
Antonina ma katar! buuu! a jeszcze tydzien temu myslalam o niej, ze bedzie pierwszym dzieckiem, ktore skonczy roczek i nie zachoruje. i dupa.
Antonina uzywa pchacza. za pchacz sluzy krzeslu kuchenne, dodam, ze bez podkladek filcowych. Toska targa toto po calej izbie...
Antonina ma katar! buuu! a jeszcze tydzien temu myslalam o niej, ze bedzie pierwszym dzieckiem, ktore skonczy roczek i nie zachoruje. i dupa.
_anna
Fanka BB :)
Ze wszystkich kwiatów świata
chcielibysmy zerwać... słońce
i dać je potem Tobie
złociste i gorące.
Słoneczko jest daleko,
ale się nie martw Maciusiu
narysowaliśmy drugie,
jest prawie takie samo.
Teraz Cię wycałujemy,
jak możemy najgoręcej,
bo tak Cię lubimy bardzo,
że juz nie można więcej.
Z okazji 1 urodzin życzenia ślą Anna i Mikołaj
http://www.digart.pl/praca/479307/utonac_w_morzu_lez.html
chcielibysmy zerwać... słońce
i dać je potem Tobie
złociste i gorące.
Słoneczko jest daleko,
ale się nie martw Maciusiu
narysowaliśmy drugie,
jest prawie takie samo.
Teraz Cię wycałujemy,
jak możemy najgoręcej,
bo tak Cię lubimy bardzo,
że juz nie można więcej.
Z okazji 1 urodzin życzenia ślą Anna i Mikołaj
http://www.digart.pl/praca/479307/utonac_w_morzu_lez.html
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Natalia dzisiaj spała tylko raz w ciągu dnia, jak została z Kamilem rano.
Póxniej nawet nie była zmęczona, ale za to poszła spać o 20:00. W międzyczasie obudziła się, wkurzyła się jak chciałam się z nią bawić (bo byłam pewna, że to krótka drzemka była), obaliła mleko i poszła spac dalej. Bez kąpieli, w ubraniu itd, dobrze, ze pieluchę miała w miarę świeżą...
I super spacer sobie zrobilismy, z huśtawkami oczywiście, bo Natalka nie przejdzie obojetnie.
Póxniej nawet nie była zmęczona, ale za to poszła spać o 20:00. W międzyczasie obudziła się, wkurzyła się jak chciałam się z nią bawić (bo byłam pewna, że to krótka drzemka była), obaliła mleko i poszła spac dalej. Bez kąpieli, w ubraniu itd, dobrze, ze pieluchę miała w miarę świeżą...
I super spacer sobie zrobilismy, z huśtawkami oczywiście, bo Natalka nie przejdzie obojetnie.
lindsay1
Zaciekawiona BB
bardzo dziekujemy za zyczenia i wierszyki. wszystkie przeczytane Maciusiowi.dzisiaj az sie wzruszyłam jak o godz 14.10 mąż przesłał mi zdjecie Macka ze spaceru ( ja nie poszlam bo sie zatrułam czymś) a potem przyszli z kwiatami.leżał taki mały maluszek, a teraz chodzi, wszystko je i jeszcze sie kłoci ja dogorywam. jakas niestrawnosc mnie dopadła. czuje sie fatalnie + ból miesni. myslalam ze sie przeziebiłam, ale ból żołądka mnie oświecił
reklama