reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Doxa - chciałam grzecznie zauwazyć że bluźnisz :-) Władca super jest, jak masz ochotę to Ci pożyczę czteropłytówkę, tzn każdą częc na czterech, pełne wersje.

No dobra, to przestaję bluźnić, ale z przykrością muszę stwierdzić, że nie pociągają mnie takie filmy, więc za płytki dziękuję ;-)

Witam wieczorową porą.

Doxa w domu z Natalką zostałam ja - dostałam na dziś zwolnienie z pracy. I też mam nadzieję ze do poniedziałku Natalka się wykuruje.
Zwłaszcza że w pracy raczej zachwyceni nie bedą jak zacznę na zwolnienia chodzić. Ale postanowiłam sobie nie zastanawiać sie nad tym co tam myślą. Natalka jest dla mnie najważniejsza, i już!

Duralex, Lindsay fajnie że zajrzałyście.:-)

Władca właśnie się skończył. Fajny jest. I tez zgadzam sie z Magdusiek że bez reklam. No a książka to w ogóle jest super bo w filmie mi paru rzeczy jednak brakowało.

Dobra lecę spać bo jakaś senna jestem.
Dobranoc

Luszka,a widziałas pełną wersję? Mnie tam też kilku rzezcy brakowało, ale nie umywa się do tej krótszej.
Zdrówka dla Natalki, pwnie, że najwazniejsza. Calusy i spadam spać, bo już mi się oczy kleją, nie mam siły klepać w komputer.

witam was moje drogie - nie pisałam ostatnio bo czasu brak, Mikołaj wyleczył się z zapalenia ucha lewego w sobotę a od środy choruje na zapalenie ucha prawego - tak więc same widzicie ze nie bardzo miałam kiedy pisać a wczoraj ze zmęczenia usnęłam przed nim przy karmieniu.
Maluch robi postępy w chodzeniu - generalnie jeszcze ciągle przy meblach, ale jest w stanie przejść juz małe dydtanse.
W pracy - no cóż wczoraj byłam na wycieczce z dziciaczkami na Kaszuby - pt.: " Od ziarenka do bochenka " - pogoda nam nie dopisała cały czas padało , jak na złośc, bo dziaj na pomorzu juz bez deszczu .
Ubolewam ostatnio strasznie, ponieważ zmarła moja dawna wychowanica, zaczadziła się podczas pożaru, miała tylko 10 lat - bardzo przykra sparawa. Ktos podpalił dom , w nocy gdy cala rodzinka spala - wszyscy mówią że to porachunki gangu samochodoqwego. :(
a tak z weselszych spraw - moje dziecię właśnie soi i gada do matki po imieniu - "Ania" - widać chce się wychowywać po nowoczesnemu i do rodziców gadać po imieniu.

reklama
Witajcie!

Zapowiada się dzisiaj ładny dzień! To dobrze, bo wybieramy się na imprezę grilową do znajomoch "Pożegnanie lata".

Luszka słuszne podejście! Natalka najważniejsza i już, a pracy niech sobie gadają ...

Anna współczuję! Mam nadzieję, że szybko te uszka wyzdrowieją! I gratulacje dla Mikołaja!

Do góry