reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Drzewko kochana, będzie dobrze. Jeszcze kilka dni i wszystko sie poukłada, laktacja unormuje, będzie git, ja Ci to mówię!
Mam purelan jakby co, została mi masa, więc moge Ci przesłac jakbyś chciała. On naprawde działa!
I jeszcze raz gratulacje!

I bardzo dziekuję za życzenia dla mojego synka ;-)

A gdzie jest Mała???

reklama
melduję się (nadal 2w1) z ogródka ;-)
dzień dobry,
słońce przypieka więc uciekam do domu, kwiatki dosadzone, podlane :happy:
sypialnia skończona, odświeżona, więc mogę już rodzić :-), a jeszcze ubranka się piorą dopiero, no i torba nie spakowana. :-p
drzewko piękne imię wybraliście, tysiąc buziaczków dla was, i nie martw się laktacją, magdusiek dobrze mówi, wszystko samo się unormuje, a stres tym bardziej nie wskazany. no i na zdjęcia czekam :-)

he, he jak zobaczyłam że Mała dodałaś wpis, to już myślałam, że powitasz nas "rozdwojona", ale patrząc na suwaczek, to dobrze, że jeszcze nie! Trzymajcie się zdrowo!

dzien dobry... :-)

alez gwarno... :-D
Kasiu, wreszcie jestes!
Drzewko, wszystko bedzie dobrze, tylko potrzeba kilku dni spokoju... serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich Twoich dzieciaczkow!

Mala luz przygotowana, to teraz zostalo tylko czekac... ;-)

jeszcze raz najlepszego dla Mateusza...

jesli chodzi o weekend, to my tez raczej za niedziela, bo w sobote urodziny kolezanki i to tak dokladnie w polowie dnia...

Dzień dobry
dla nas niedziela jest ok :-)

Mała - no pieknie, najbardziej C tych kwiatków zazdroszczę, ostatnio K. powiedział, ze te suche brązowe tuje maja swój klimat i żeby może ich nie wywalać...zaproponowałam, żeby je wobec tego zodobić, jak już to idźmy na całość ;-)
Teddy - a co u Was?

aaaaa Magdusiek, a sumie nic wielkiego... :-)

troche zyjemy tym uchem, troche juz wyjazdem... ucho leczymy, szczesliwie sluch oslabiony nie trwale, tylko w wyniku aktualnego stanu, bedziemy drenowac laserowo, a jak to nie pomoze to na stale bedzie mial wszczepiony wentyl... no i regularnie trzeba to kontrolowac...

....no i mysle, co tu zrobic z dzieckiem w wakacje... znaczy kiedy i na ile do dziadkow, a kiedy ktores z dziadkow u nas...

dzień dobry,
ja właśnie myję łóżeczko, mąż się zlitował i przytaskał je wkońcu wczoraj ze strychu. ;-)
magdusiek ogródek kwiatowy bardziej Zuzy bo to mała ogrodniczka, ale mama musi o niego dbać oczywiście :-) a rodziców iglakowe rabaty :tak:
a na tujach zawsze można powiesić okazjonalnie bombki albo pisanki ;-) :-D
Teddy a przedszkole na okres wakacji nie ma dyżuru?
Doxa termin "właściwy", taki z normalnych wyliczeń, 28 dni itd wypada mi na ten czwartek więc w sumie mogłabym już się rozdwoić. ;-)
drzewko a jak tam dzieciaki reagują na nowego członka rodziny?

dziewczyny zapraszam na czereśnie, komfort zapewniony- mam tak usytuowaną czereśnie, że z balkonu zrywam :-)

Witam!
Drzewko,jeszcze raz gratulacje ! Eliza - to brzmi bardzo romantycznie .:tak:
Mała,oby szybko i sprawnie Ci poszło :tak:dawno mnie nie bylo więc przegapilam KIm będzie nowy członek waszej rodziny? macie imię?
Doxa, chyba nie ma co sie nad tematem użalać,więc spokojnie możesz nie odpisywać :-)

chetnie bym się spotkala z Wami,może będę zmuszona zawitac do Warszawy więc może nadarzy sie okazja....
póki co odliczam dni do końca roku szkolnego....

Hej!
Ależ tu pustki! Z tego co widzę 3 tygodnie nikt się tu nie odzywał?? Szok!

Kasiek kochana, nie o użalanie chodzi, chociaż nie powiem, zatkało mnie i nadal jestem w głębokim szoku... No ale musimy się spotkać i pogadać :-) Ja generalnie mam wielki niedoczas i wielu osobo "zalegam" odpisanie, odpowiedzenie, odwiedzenie itp. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe! Nadrobimy!

A my w od poniedziałku na urlop. Nareszcie!

reklama
Hej
a ja wróciłam z nad morza z dzieciakami, fajnie było, byłam z nimi tydzień w Chłapowie. Zachęciło mnie i teraz kombinuję jak by tu znowu gdzies pojechać....
Kto chętny na kawę???

Do góry