reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

aaaa, Teddy, teraz wszystko jasne, to żeś sprytnie z tego wybrnęła. Ja też dzisiaj jeżdżę z Michałem a jutro z instruktorem.. Trzeba sobie jakoś w życiu radzić no nie? Chociaż ten pierwszy ostatnio dziwnie zareagował w swoim samochodzie jak mu powiedziałam, że po prostu wszystko puszczam :-D ehh, jak sobie pomyślę jak Magdusiek ostatnio ruszyła mi spod bloku z kopyta z na wpół zaśnieżonymi szybami, matko marzenie.. kiedy ja osiągnę ten stan. ;-)
Magdusiek jedziesz z nami w marcu nad morze??Huuurrrraaaa!!

reklama
Dzień dobry!
Teddy widzisz? Jestem :-)

Drzewko już niedługo, niedługo będziesz śmigać bezstresowo samochodem, tak mniej więcej za jakieś 1000-2000 km samodzielnej jazdy ;-)
Przypomniało mi się jak byłam biedną, początkującą studentką, zagubioną w dużym, obcym mieście, idąc chodnikiem zobaczyłam babeczkę, tak około 30-letnią, świetnie wyglądającą, która swobobnie jechała samochodem, podjechała, zaparkowała i gdzieś soboe poszła.... i pomyślałam sobie, też tak będę jeździć!! No i stało się :-)
Bo jak mawiał Ford "Jeśli myślisz, że Ci się uda i jeśli myślisz, że Ci się nie uda – to w obu przypadkach masz rację” :-)

Drzewko podziwiam Cię za jazdę z mężem. Jak ja się uczyłam, to ze wspólnych jazd nic dobrego nie wychodziło ;-) Z kimś obcym było lepiej.

Teddy a to wyścigi były? ;-)
Spryciula z Ciebie, kino z Kamilem, buty z zaliczki, masz i rybki i akwarium :-)

na razie mam chlopa z fochem i czystke w portfelu... cos bylo jeszcze o pustych i pelnych w polowie szklankach, punktach siedzenia i to sie podobno zycie nazywa... ;-)

A ja sobie kupiłam kamizelkę, która bardzo mi się podobała, ale jakiś oszołom wycenił ją kiedyś na sporo ponad 200 zł. A dziś jak poszłam w sprawie skarpetek to okazało się, ze na mnie czeka.
Niemal nas spakowałam, ale jestem dumna, że mi tak sprawnie poszło. Jeszcze tylko zabawki Mateusza, kask Natalki, kosmetyki i mogę jechac. Więc mam wolne...

dzien dobry... :-)

Magdusiek juz pewnie szusuje... no i wyglada na to, ze pogoda tylko na nia czekala... ;-)

a mojemu dziecku rusza sie dolna prawa dwojka i jest tym faktem bardzo zmartwiony...

Witam!....po długim czasie....

trochę poczytałam co u Was ... ogólnie stwierdzam, że ok :) i to najważniejsze.
Magda szusuje, Drzewko ma juz całkiem spory brzuszek ...

Doxa, widzę, że Twoja firma całkiem dobrze sie rozwija.Oglądałam ostatnio Twoja stronkę. Mam wielka ochotę skorzystać ........:)

Teddy trudne pytania i skomplikowane odpowiedzi...skądś to znam ;)

U nas ostatnio Nadia miała ospe potem jako komplikacje po zapalenie oskrzeli...
teraz wyjechała z K. i Mateuszem więc mogę troche opdpocząć.

Ostatnio mnie tu mało... trochę u mnie problemowo i nie bardzo ochoczo rozmowna jestem....

reklama
Dzień dobry!
mam w końcu trochę luzu, zaglądam na BB, a tu zbyt gwarno to nie jest! Magdusiek wyjechała i forum zamilkło...

Kasiek bardzo Ci dziękuję i oczywiście zapraszam do skorzystania :-) A problemowo u Ciebie to na jakim tle?

Kontaktowałam się ostatnio z Sylą, u nich też "poblemowo"...

Teddy no popatrz jak to różnie bywa. Oli chodził dumny jak paw, że mu się rusza ząb, a Krystian się martwi...

Do góry