reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dzien dobry... :-)

jakos nie moge sie ogarnac ostatnio... za duzo pracy, chociaz chlopcy wyjechali, to jakos nie zanosi sie, zebym miala odpoczac...

kurcze, przykro slyszec o problemach, tez zamienilam pare slow w Syla mailowo...

spiaca jestem zupelnie jakbym ogladala Oscary, a nie ogladalam... ;-)

reklama
hi hi Teddy my chyba tak już mamy, jakby Twoi panowie byli, to łatwiej by Ci było ogarnąć się ;-)

Jaki masz dzisiaj kolor bluzki?

dzien dobry... :-)

chyba rzeczyczywiscie tak jest... jak chlopaki sa, to jakos latwiej o konkrety i wiadomo co i jak...
jak siedze sama, to kombinuje czy wziac sie za prace, czy cos obejrzec, czy gdzies wyjsc i w rezultacie nie robie nic... ;-)

Doxa, dzis mam jeansowa sukienke... aaaale szalik mam fioletowy... ;-)

Dzień dobry
Ale było bosko!!! I jakie ja mam świetne dzieci (dodała skromnie magdusia)

Dziewczyny, najwyraźniej poczatek roku jest problemowy, bo u mnie też masakra, mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej, ale przyznam, że siły trzeba mieć dużo. I doceniac to co się ma i nie przejmować pierdołami, bo nigdy nie wiadomo co i z której strony przywali.

Idę po kawę...

Magdusia rzeczywiscie skromnie, bo jednym slowkiem "swietne" to mozna nowe buty opisac, a nie dzieci... ;-)

...szczerze powiedziawszy to u mnie tez poczatek roku srednio udany, ale to troche moja wina, bo zostawilam jedna sprawe w uspieniu i teraz mi sie msci...

Uuuu Magdusiek musimy się spotkać na pogaduchy! Koniecznie!

Teddy hmmm zastanawiające z tym szalikiem, czyżbyś poszukiwała czegoś głębiej... musimy pogadać ;-)

nie, po prostu ladnie wyglada z zielonym plaszczykiem... ;-)

a glebiej znalazlam buty... rowniez fioletowe... ale buty mi wolno... :p

ja rowniez mam na mysli wewnetrznie kiedy pisze o butach... ;-)

.....ale dzisiaj to juz chyba przesadzam

reklama
Do góry