reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ooooo, ale tlumy... :D

Magdusiek, zyczenia zdrowia dla mamy!
...a, i koniecznie pokaz Hawajke... ;-)

Doxa, a co bys mi podpowiedziala? ;-)
ja i moje wlosy to temat na rozprawe ... jak mam podciac koncowki to czuje sie jakby mi mieli noge obciac bezpowrotnie... a z drugiej strony im bardziej obcinam tym bardziej "kompletna" sie czuje... :-D

a tak na marginesie, chodza do Ciebie te maile z gmail?
bo jak robie test to mi wszystko w spamie laduje...

fotke wrzuce jak mi sie uda cos ladnego w swietle dziennym zrobic...

reklama
Hawajce zrobię zdjęcie, a jak juz sięnie uda to na pewno będą z balu, wtedy pokażę nieco póxniej ale na bank ;-)
Jeju, nie czekaj na dzienne tylko dawaj.
Mam pomysł na jutro - Teddy - nei masz ochoty na lody z dzieciakami? My mamy basen, ale po basenie nie mamy planów, a gwiazda lody lubi, Krystian tez to może ich zabrać i spotkać?

My mamy basen na Ursynowie, ale możemy spotkac się gdzies niedaleko nas.
Jestesmy luxne od ok 14:30-15:00. Masz jakieś ulubione meijse?

o, godzina fajna, bo my tak kolo obiadu odbieramy mlodego od babci... potem jakas szama na miescie, ostatnio w pizzeri na Ryzowej... ;-)
ale czy gdzies u nas w okolicy sa lody to nawet nie wiem... tak wiec ulubionego miejsca nie mam i sie dostosuje...

No to możemy się spotkac np. w Skoroszach, tam jest taka knajpka blisko apteki, sa obiady i sa lody. My tez bez obiadu, bo ja nie mam jak robic gdy ludek na basenie jest, a wracamy głodne.

No ładnie, ledwo człowiek wyjdzie z domu, a tu jakieś umawianki i to nie w tym wątku co trzeba ;-)

Teddy doszedł 1 z przyciskami, było więcej?

Magdusiek gratuluję talentów córki!
Ja to nie mogę ciągle nadziwić się jak te nasze dzieci duże już są i dojrzałe! Już nie mówię o tym, że np. Oli ogląda z nami skoki narciarskie i recytuje nazwiska skoczków, ale ostatnio to od niego dowiedziałam się o zamieszkach w Egipcie!! :szok:

reklama
Dzień dobry,

Teddy masz rację. Weekend minął nam poz znakiem Centrum Kopernika i wizyty Maguśka i magduśkowych dzieci. Centrum bardzo bardzo polecam, a po sobotnim spotkaniu, może zabrzmi to podejrzanie, ale czuje się znowu jakoś tak niesamowicie kobieco.:-D. Dzięki Magda! A dzieci masz do zakochania. :-)

Do góry