reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

ooooo, ale tlumy... :D

Magdusiek, zyczenia zdrowia dla mamy!
...a, i koniecznie pokaz Hawajke... ;-)

Doxa, a co bys mi podpowiedziala? ;-)
ja i moje wlosy to temat na rozprawe ... jak mam podciac koncowki to czuje sie jakby mi mieli noge obciac bezpowrotnie... a z drugiej strony im bardziej obcinam tym bardziej "kompletna" sie czuje... :-D

a tak na marginesie, chodza do Ciebie te maile z gmail?
bo jak robie test to mi wszystko w spamie laduje...

fotke wrzuce jak mi sie uda cos ladnego w swietle dziennym zrobic...

reklama
Hawajce zrobię zdjęcie, a jak juz sięnie uda to na pewno będą z balu, wtedy pokażę nieco póxniej ale na bank ;-)
Jeju, nie czekaj na dzienne tylko dawaj.
Mam pomysł na jutro - Teddy - nei masz ochoty na lody z dzieciakami? My mamy basen, ale po basenie nie mamy planów, a gwiazda lody lubi, Krystian tez to może ich zabrać i spotkać?

My mamy basen na Ursynowie, ale możemy spotkac się gdzies niedaleko nas.
Jestesmy luxne od ok 14:30-15:00. Masz jakieś ulubione meijse?

o, godzina fajna, bo my tak kolo obiadu odbieramy mlodego od babci... potem jakas szama na miescie, ostatnio w pizzeri na Ryzowej... ;-)
ale czy gdzies u nas w okolicy sa lody to nawet nie wiem... tak wiec ulubionego miejsca nie mam i sie dostosuje...

No to możemy się spotkac np. w Skoroszach, tam jest taka knajpka blisko apteki, sa obiady i sa lody. My tez bez obiadu, bo ja nie mam jak robic gdy ludek na basenie jest, a wracamy głodne.

No ładnie, ledwo człowiek wyjdzie z domu, a tu jakieś umawianki i to nie w tym wątku co trzeba ;-)

Teddy doszedł 1 z przyciskami, było więcej?

Magdusiek gratuluję talentów córki!
Ja to nie mogę ciągle nadziwić się jak te nasze dzieci duże już są i dojrzałe! Już nie mówię o tym, że np. Oli ogląda z nami skoki narciarskie i recytuje nazwiska skoczków, ale ostatnio to od niego dowiedziałam się o zamieszkach w Egipcie!! :szok:

reklama
Dzień dobry,

Teddy masz rację. Weekend minął nam poz znakiem Centrum Kopernika i wizyty Maguśka i magduśkowych dzieci. Centrum bardzo bardzo polecam, a po sobotnim spotkaniu, może zabrzmi to podejrzanie, ale czuje się znowu jakoś tak niesamowicie kobieco.:-D. Dzięki Magda! A dzieci masz do zakochania. :-)

Do góry