reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dzien dobry...

wystep... moze byc...
jednak moje dziecko nie zywi specjalnego uwielbienia dla wystepow publicznych... ale byli tesciowie i moja babcia, wiec ok.

juz w czwartek zabieralam go z przedszkola jakiegos takiego sfilcowanego, a w sobote go rozebralo, okazalo sie ze angina... biedny od soboty nic nie je, lezy tylko i oglada w kolko te sama bajke, dziadek z nim siedzi, chyba obaj zadowoleni... zapisy w przychodni od 7 rano, stanelam w kolejce 7:03 i numerek dostalam dopiero na 16, do gabinetu weszli o 17... za to kolejka do przychodni dla doroslych jak na casting do Mam Talent... ;-)
no i Krystian przechorowal wszystki imprezy w tym roku: mikolajki i wigilia ospa, bal karnawalowy angina...

ja za to moge brac udzial w konkursie "katar na wage".... :-D

reklama
To też jakaś opcja konkursu :-)
Kurcze, biedny, dobrze, ze miał z kim zostać. Ja byłam po receptę w ubiegłym tygodniu i przez szybę widziałam jakiś dziki tłum po drugiej stronie,w dzieciach chorych.

Dzień dobry
Teddy - i jak Krystian? Lepiej?
Mam dziś wychodne ;-) Idę na koncert. Fajnie.
Drzewko - czy Ty gdzieś jesteś? Bo na skypie nie mogę Cie namierzyć. Zco powiesz na poniedziałek? Kawa gdzieś w centrum?

dzien dobry... :-D

dziec w przedszkolu... wszedl, zobaczyl na tablicy maski karnawalowe i strasznie mu sie przykro zrobilo, ze nie byl na balu, a mnie razem z nim... za to juz od drzwi go kolezanka przywitala tekstem "no jestes nareszcie"... smieszne te dzieciaki sa... :-D

fryzjera se wymyslilam, aaale fryzury jeszcze nie... ;-)

Witam
pusto i straszy, dobrze, ze jest Teddy na posterunku...
U nas bal chyba w tym tygodniu. Do fryzjera tez muszę, bo nie byłam wieki całe, a włosy zniszczone, poszrapane i nieładne.
Jeju, jak ja chcę wyjechać~! Też tak macie???

ja u fryzjera od wrzesnia nie bylam... taki jakis brak fryzury mi sie na glowe zrobil, niby przy dlugich wlosach nie przeszkadza, ale czuje sie wystrzepiona... ;-)
wyjezdzac mi sie nie chce, za to chce mi sie wiosny... tu, na miejscu... :-)

dzien dobry... :-)

moje dziecko wymyslilo - lody... jakos nigdy fanem nie byl, zachcialo mu sie na haslo "angina"... no wiec czeka mnie dzis wizyta w Blue City...
w sumie czemu nie... ;-)
dzis sie wyjasni, czy mamy zerowke w przedszkolu czy nie...

Dzień dobry
mój syn ma katar, córka wystep w przedszkolu, a ja się nei wyspałam. wrrr/
Teddy - lod fajna sprawa, my byłyśmy z Natalką w niedzielę przy okazji spaceru, trochę dziwnie ludzie patrzyli jak szła po ulicy z lodem, ale olać.

reklama
Dzień dobry
Występ super! Recytowali, tańczyli, spiewali, naprawdę fajne przedstawienie. Mało nei spuchłamz dumy jak widziałam reakcję innych dziadków na moje dziecko. Obok mnie stał jeden dziadek i nie wiedząc, że Natalia jest moja cały czas mówił "nie no, ta mała z kwiatkiem we włosach jest rewelacyjna, jak ona śpiewa, o matko, jak ona tańczy, jak ona się świetnie czuje na scenie, jaka fajna dziewczynka, jaka rezolutna itd" Rodzice którzy byli też gratulowali. Śmiac mi się chciało, bo Natalia i jej koleżanka były mniej więcej w środku sceny i rzeczywiście widać było, ze im ten występ sprawia duzo rafości, śpiewały i tańczyły zamaszyście, super było.
W prezencie dała zdjęcia - jedno dla babci drugie dla dziadka, robili im bardzo ładne przy okazji wyjścia do teatru, a włożone były w ramki z makaronu, ktore dzieciaki same robiły.

Idę po kawę, bo przysypiam.

Do góry