drzewko
Fanka BB :)
Witajcie! Dziękuję za wszystkie życzenia i ściskam Was mocno! U nas choroby bez końca, od czasu ospy nie możemy dojść do siebie. Aktualnie na kończę antybiotyk a Weronika z zapaleniem gardła, ale jedziemy dzisiaj do moich rodziców, w końcu musimy się gdzieś ruszyć.
Efuniu, faktycznie trochę nieprzyjemnie, życzę zdrowia a w pracy żeby się ułożyło tak jak sobie życzysz.
Jeżeli chodzi o Sylwestra to dzieci wytrzymały nam do 1, o 12 pojechaliśmy jeszcze na pokaz sztucznych ogni, potem był szampan piccolo - to był najbardziej trzeźwy Sylwester w moim życiu chyba..Magdusiek te twoje urodziny pamietam bardzo dobrze, intensywnie było, karaoke to świetna rzecz : )
Wyprzedaże to ja w tym roku odpuszczam.. A w brzuszku mam dziewczynkę : )))
Efuniu, faktycznie trochę nieprzyjemnie, życzę zdrowia a w pracy żeby się ułożyło tak jak sobie życzysz.
Jeżeli chodzi o Sylwestra to dzieci wytrzymały nam do 1, o 12 pojechaliśmy jeszcze na pokaz sztucznych ogni, potem był szampan piccolo - to był najbardziej trzeźwy Sylwester w moim życiu chyba..Magdusiek te twoje urodziny pamietam bardzo dobrze, intensywnie było, karaoke to świetna rzecz : )
Wyprzedaże to ja w tym roku odpuszczam.. A w brzuszku mam dziewczynkę : )))